Για την ματαίωση της επιστροφής της σειράς «Τμήμα Ηθών» μίλησε ο Μανούσος Μανουσάκης στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» του Open το πρωί της Τρίτης (22/08). Ο σκηνοθέτης μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τις καταγγελίες που έχουν ακουστεί εις βάρος του Γιώργου Κιμούλη αλλά και την επιστροφή του στο θεατρικό σανίδι.

«Την επιστροφή για το Τμήμα Ηθών τη σκεφτόταν ο Ant1, φαίνεται πως τώρα την… ξεσκέφτηκε. Μας έγινε επίσημη πρόταση, μας ρώτησαν εάν μας ενδιαφέρει, πραγματικά μας ενδιέφερε, όχι μόνο ρομαντικά αλλά και διότι το έγκλημα είναι ο καθρέφτης της κοινωνίας μας», ανέφερε αρχικά ο Μανούσος Μανουσάκης στον ρεπόρτερ Γιώργο Βιολέντη.

«Για τον κύριο Κιμούλη δεν υποβλήθηκε καμία μήνυση, δεν έγινε καμία καταγγελία. Τηλεοπτικά μονάχα καταγγέλθηκε, ένα έωλο πράγμα που μάλλον δεν έχει καμία βάση», σχολίασε ο σκηνοθέτης για την υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί όλος αυτός ο θόρυβος γύρω από το όνομα του Γιώργου Κιμούλη. Δεν το καταλαβαίνω καθόλου. Ήταν ένα τηλεοπτικό δικαστήριο. Μόνο λόγια», τόνισε ο Μανούσος Μανουσάκης, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας μαζί του.