Οι παίκτες του Survivor All Star στο επεισόδιο της Τρίτης (30/5) αγωνίστηκαν αρχικά σε έναν μίνι αγώνα ασυλίας αφού ακολουθούσε ο μεγάλος με τους survivors της Τουρκίας, ενώ στη συνέχεια οι χαμένοι έπρεπε στο συμβούλιο του νησιού να περάσουν από την κάλπη.

Ο Acun συνάντησε τους διαγωνιζόμενους των δύο χωρών όπου τους ανακοίνωσε τα μεγάλα έπαθλα. Άντρες και γυναίκες ήρθαν αντιμέτωποι ξεχωριστά σε έναν αγώνα για γερά νεύρα, με πολλές ανατροπές και μεγάλη επιθυμία για νίκη. Οι άντρες κατάφεραν να κερδίσουν την γυναικεία ομάδα, με τους πανηγυρισμούς τους να θυμίζουν ελληνικό γλέντι σε πανηγύρι.

Τα καλύτερα, όμως, δεν έπονται μόνο, αλλά και προηγούνται αφού πριν την έναρξη της Έλληνο-τουρκικής αναμέτρησης ο Τούρκος παραγωγός… ξεσκόνισε τους Έλληνες με τις “απορίες” του. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί ξεκίνησε με την ερώτηση-γκάφα στην Μαριαλένα που είχε σαν αποτέλεσμα να πιάνει το κεφάλι του από ντροπή – «Προσωπικά έχω ξαναπάει στη Νέα Υόρκη», «Όχι, την προηγούμενη φορά ήταν με άλλον» διευκρίνισε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης.

Σειρά είχε ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης, στον οποίο ρώτησε ευθέως για την Καρολίνα Καλύβα και την Ελευθερία Ελευθερίου. «Ποια κοπέλα σου σού λείπει περισσότερο;».

Ο Ατζουν Ιλιτζαλί είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στους παίκτες: «Όπως ο αδερφός μου ο Μάριος, δεν τον βλέπω να είναι σε διάθεση “μου λείπει η κοπέλα μου”» και πέταξε το… καρφί: «Ίσως να έχεις πολλά κορίτσια και να σκέφτεσαι ποια σου λείπει…». Η ατάκα, όπως ήταν αναμενόμενο, προκάλεσε γέλιο στους υπόλοιπους παίκτες του Survivor All Star.

«Ποια σου λείπει περισσότερο;», τον ρώτησε μετά. Ο Μάριος αμήχανα, απάντησε. «Κύριε Ατζούν καλωσορίσατε» και… πέταξε την μπάλα στην εξέδρα. «Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ σ’ έναν υπέροχο στίβο μάχης και θα προσπαθήσω να αποφύγω την πολύ έξυπνη ερώτησή σας». «Να απαντήσεις Μάριε», του είπε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο Ατζούν, όμως, συνέχισε: «Πέραν της οικογένειάς σου, ποιο πρόσωπο σου λείπει περισσότερο αυτή την στιγμή;»

«Ίσως η Καρολίνα;», τον ρώτησε ξανά «ή η Ελευθερία;». Ο Μάριος, πάλι, απέφυγε να απαντήσει σε αυτό που τον ρώτησε ο Τούρκος παραγωγός, αλλά είπε: «Περισσότερο μου λείπει το σκυλί μου είναι η αλήθεια. Ο Δίας… Με τον οποίον είμαστε 14 χρόνια μαζί». Κι ο Ατζούν του είπε: «Χαίρομαι που βλέπω στο Survivor, έναν φιλόζωο τέτοιου επιπέδου. Σε συγχαίρω».

«Λύγισε» ο Ηλίας Μπόγδανος μιλώντας για την σχέση του με την Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου

Ακολούθως ο Ατζούν Ιλιτζαλί στράφηκε στον Ηλία Μπόγδανο. «Ο Ηλίας έχει ένα πολύ όμορφο κορίτσι που το έχω συναντήσει δύο φορές και νομίζω πως τώρα του λείπει», είπε ο Ατζούν Ιλιτζαλί δίνοντας έτσι τον λόγο στον Ηλία Μπόγδανο, ο οποίος δεν έκρυψε την συγκίνησή του. Ο παίκτης συγκινείται κάθε φορά που μιλά για εκείνη.

«Είναι πάρα πολύ έντονες οι σκέψεις που κάνω, πολύς ο καιρός! Είμαι εδώ και γι΄ αυτήν! Την σκέφτομαι συνέχεια και είναι πάλι πολύ δύσκολο. Δεύτερη φορά, αλλά είμαι πολύ τυχερός που την έχω και ευχαριστώ πολύ για τα λόγια σας. Αντέχω και περιμένω πώς και πώς να γυρίσω να τη δω», είπε με δάκρυα στα μάτια ο Ηλίας Μπόγδανος.