Στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» της ΕΡΤ, με παρουσιαστές τον Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Τζένη Μελιτά μίλησε ο Παύλος Λουτσίδης και μέσα σε όλα, αποκάλυψε πότε κατάλαβε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, αλλά και για τον εθισμό του με τον τζόγο.

Ο ηθοποιός όπως αποκάλυψε υπήρξε αρκετά εθισμένος, αλλά κατάφερε να ζητήσει βοήθεια και να βγει από όλο αυτό.

«Τον εαυτό μου θα τον χαρακτήριζα ευαίσθητο, επιρρεπή και γενναιόδωρο. Κατάλαβα λίγο αργά ότι θέλω να ασχοληθώ με την υποκριτική, γύρω στα 23-24… Σε έναν νέο ηθοποιό θα του έλεγα να το κάνει με χίλια και αν το αγαπήσει να το συνεχίσει με όποιο κόστος γιατί είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε αυτό που αγαπάμε» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός και για τον εθισμό του στον τζόγο είπε:

«Δεν ξέρω αν θα ήθελα να δώσω συμβουλή στον έφηβο εαυτό μου γιατί θεωρώ ότι η ζωή είναι εμπειρική. Οπότε όλα όσα έχουμε ζήσει κι όλα αυτά τα λάθη, μας πηγαίνουν παρακάτω. Ακόμα και να γυρίσω πίσω, δεν θα ήθελα να αλλάξω πράγματα, ακόμα και κάποια πράγματα που ξέρεις ότι ήταν μεγάλα λάθη. Έχω υπάρξει εθισμένος στα τυχερά παιχνίδια και στο τζόγο. Ευτυχώς έπιασα γρήγορα έναν προσωπικό πάτο και στράφηκα για βοήθειαοπότε χτύπησα την πόρτα του ΚΕΘΕΑ κι εκεί οι άνθρωποι κάνουν υπέροχη δουλειά. Το συνιστώ σε όλους τους ανθρώπους που έχουν τέτοιο πρόβλημα. Θεωρώ ότι είναι ο μόνος τρόπος με τον οποίο μπορούμε να απεμπλακούμε από αυτά τα πράγματα και το σίγουρο είναι ότι δεν μπορούμε μόνοι μας» υπογράμμισε ο Παύλος Λουτσίδης.