Η ομάδα των Μαχητών φαίνεται πως δεν πρόκειται να καταφέρει να νικήσει ξανά στο άμεσο μέλλον στο Survivor All Star, αφού οι εσωτερικές διαμάχες τους επηρεάζουν αρκετά. Μέχρι και οι ίδιοι οι παίκτες της εμφανίζονται προβληματισμένοι και χαρακτηριστική στο επεισόδιο της Πέμπτης (6/4) ήταν η ατάκα του Σπύρου Μαρτίκα «Μέχρι και στο κουίζ δεν είμαστε ικανοί να νικήσουμε».

Για άλλη μια φορά, οι κόκκινοι κατάφεραν να κερδίσουν και κατέγραψαν ένα σερί 5 νικών αυτή την εβδομάδα.

Όπως ήταν φυσικό, οι εντάσεις θα συνεχίζονταν στους Μαχητές, οι οποίοι μόλις άκουσαν την Μαριαλένα να τους συμπονά και λέει πως συμπάσχει μαζί τους και να μην στενοχωριούνται γιατί θα γυρίσει ο… τροχός αρπάχτηκαν σε κλάσματα δευτερολέπτου.

Όμως δεν έμειναν εκεί. Σπύρος Μαρτίκας και Στέλλα ξεκίνησαν για άλλη μια φορά καυγά με αφορμή τις ψηφοφορίες και τα «μαγειρέματα».

Δεν έχουν καταφέρει να βρουν τις ισορροπίες μεταξύ τους και η ψυχολογία τους δεν μπορεί να ανέβει ούτε στο ελάχιστο. «Δεν θα φάμε ποτέ» επανέλαβε ο φαρμακοποιός.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος γυρνώντας στην καλύβα και μιλώντας στην προσωπική του συνέντευξη έκανε παράπονα για τον Κόρο και το πόσο εριστικός ήταν απέναντί του. «Χάσαμε και μου λέει “απόλαυσέ το”. Τέρμα εριστικός» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεν μπορεί να καταλάβει τι μαύρο σύννεφο τους έχει σκεπάσει που δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν ούτε ένα έπαθλο.

Η Ελευθερία Ελευθερίου αποχώρησε με χαμόγελο από τον Άγιο Δομίνικο

Σε ένα ακόμη συμβούλιο πήγαν οι παίκτες του Survivor All Star με τους κόκκινους να είναι για άλλη μια φορά θεατές στο ίδιο έργο.

Στην αρχή υπήρχε μια χαλαρότητα ανάμεσα στους παίκτες με τον Γιώργο Ασημακόπουλο να θεωρεί τον τρίφτη που άφησε πίσω του ο Βασάλος ως ένδειξη γκαντεμιάς.

Παρόλο που ο Βασάλος το έχει ζητήσει πίσω, οι Μαχητές τον αγνοούν οπότε δεν φέρει καμία ευθύνη για τις ήττες τους.

Στη συνέχεια επεκτάθηκαν και στις ειρωνείες του Κόρο, όπου ο Νίκος Μπάρτζης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος θεωρούν ότι έχει ξεπεράσει τα όρια λέγοντας στον δεύτερο μετά την νέα τους ήττα να το απολαύσει. «Τι να απολαύσουμε; την ήττα μας;» του είπαν και ενώπιόν του εκνευρισμένοι.

Μάλιστα και άλλοι συμπαίκτες του ανέφεραν πως ο Ασημακόπουλος γύρισε στεναχωρημένος στην καλύβα, με τους κόκκινους να το χλευάζουν.

Τέσσερις μπλε παίκτες διεκδίκησαν τώρα την ψήφο του κοινού και την παραμονή τους στο παιχνίδι. Ο λόγος για την Ρία Κολοβού, τον Νίκο Μπάρτζη, την Ελευθερία Ελευθερίου και τον Σπύρο Μαρτίκα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παρουσιαστή Γιώργου Λιανού, εκείνη που αποχωρεί από το Survivor All Star είναι η Ελευθερία Ελευθερίου. «Κάποια στιγμή θα γινόταν και αυτό. Το ταξίδι για μένα κάπου εδώ τελειώνει και εν μέρει είχα ένα ένστικτο σήμερα, αγκάλιασα και τα παιδιά όταν φύγαμε από την καλύβα. Είναι απόλυτα σεβαστή η απόφαση του κοινού. Νιώθω πάρα πολύ δυνατή που κατάφερα και επιβίωσα, αγωνίστηκα και έδωσα τον καλύτερό μου εαυτό. Τα έχω ζήσει όλα στα κόκκινα» δήλωσε, μέσα σε όλα και με χαμόγελο η τραγουδίστρια κατά την αποχώρηση της.

Μάλιστα, η Ελευθερία Ελευθερίου ανέφερε πως θα ήθελε να δει νικητή του Survivor All Star τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη με εκείνον να της προσφέρει μια τρυφερή αγκαλιά.