Στο συμβούλιο του νησιού του Survivor All Star συνάντησαν για μια ακόμα φορά, η κόκκινη και η μπλε ομάδα τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, τη νύχτα της Κυριακής, μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

Σε αυτό το συμβούλιο είχαν, εκ νέου, τον πρώτο λόγο οι Μπλε καθώς ηττήθηκαν λίγο νωρίτερα στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας που παρακολουθήσαμε στον στίβο μάχης. Έτσι, οι Κόκκινοι είχαν τον ρόλο του θεατή και μάλιστα στο… ίδιο έργο μιας και το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας εξέπληξε ελάχιστους.

Και αυτό μιας και ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός διάβασε πολλές φορές και αυτό το βράδυ το ίδιο όνομα. Εκείνο της Ελευθερίας Ελευθερίου, η οποία και «κλείδωσε» μια ακόμη υποψηφιότητα προς αποχώρηση στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Βαρέθηκα, αλήθεια. Δεν έχω να πω κάτι. Έκανα κακό αγώνα σήμερα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Μόλις χάσω έναν αγώνα ψηφίζομαι. έχω κουραστεί αλήθεια. Άμα είναι να σηκωθώ να φύγω, αλήθεια το λέω. Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Αν πηγαίνω δηλαδή κάθε εβδομάδα σε αγώνα και παίζω με το άγχος κάθε φορά ότι, αν χαθεί η ασυλία τότε θα είμαι εγώ που θα ψηφιστώ, συγγνώμη αλλά… Από την μία ευχαριστώ πάρα πολύ τον κόσμο που με κρατάει στο παιχνίδι αλλά από την άλλη δεν μπορώ να πω ότι δεν ενοχλούμαι. Το αφήνω απλά και περνάει όλο αυτό αλλά τι να πω».

«Αν θεωρούμε εγώ η πιο αδύναμη παίκτρια αυτή την στιγμή, ας μην με στηρίξει ο κόσμος και να πάω στο σπίτι μου για να είναι καλά η ομάδα. Αυτό έχω να πω. Δεν έχω πιάσει κανέναν παίκτη και εννοείται πως είναι αποδεκτή η υποψηφιότητα, αλλά έχουν και άλλοι κάνει κακό αγώνα σήμερα» πρόδωσε, μεταξύ άλλων, εμφανώς ενοχλημένη, η Ελευθερία Ελευθερίου για τη νέα της υποψηφιότητα στο Survivor All Star.