Η ψηφοφορία της κόκκινης ομάδας στο επεισόδιο της Κυριακής (19/3) του Survivor All Star φαίνεται πως έχει φέρει κάποιες απογοητεύσεις αφού η Νικολέτα Μαυρίδη βγήκε η πρώτη υποψήφια για αποχώρηση.

Η Ελευθερία Ελευθερίου, όπως, παραδέχτηκε θέλησε να ψηφίσει αγωνιστικά παρόλο που έχει προσωπικά θέματα με τον Σπύρο Μαρτίκα και τον Μάριο Πρίαμο.

Μάλιστα, θεώρησε πως η ψήφος της ήταν τόσο καθοριστική που άλλαξε όλο το σκηνικό και το αποτέλεσμα της κάλπης.

Από την άλλη, ο Σπύρος Μαρτίκας έχει καταλάβει το σχέδιο του Τάκη Καραγκούνια προκειμένου να μη φύγει η Ελευθερία μιας και τρέφει μια ιδιαίτερη συμπάθεια προς το πρόσωπό της.

«Δεν ψηφίστηκε αδίκως η Νικόλ. Εγώ ψήφισα για την ειλικρίνεια και τον χαρακτήρα της την Ελευθερία. Δεν σώνει την ομάδα η Ελευθερία και να αποχωρήσει, η ομάδα θα είναι αγωνιστικά καλή. Δεν θα εξυπηρετήσω εγώ το φλερτ του Τάκη. Τάκη μου δεν θέλω να μου αγχώνεσαι. δεν είναι η Ελευθερία σου υποψήφια, δεν θα στην πειράξει κανείς! Ξέρω ότι θα κάνεις τα πάντα για να μην αποχωρήσει γιατί θέλεις διακαώς να ευδοκιμήσει διακαώς το φλερτ μαζί της» είπε και πρόσθεσε:

Θα μπορείς βέβαια να την διεκδικήσεις κι εκτός παιχνιδιού, όχι στο παιχνίδι. Υπάρχει κι η έξω ζωή, που είναι όλη δική σου. Εύχομαι να καταφέρεις και την Ελευθερία, που ποθείς τόσο πολύ. Για αυτό Τάκη μου μην προτρέχεις να κατηγορήσεις τους Κόκκινους μην ψηφίσουν Ελευθερία γιατί έχεις τους δικούς σου προσωπικούς λόγους απέναντί της. Μην εμπλέκεις την ομάδα μας με τα προσωπικά σου συμφέροντα και κυρίως τα ερωτικά συμφέροντα που επιδιώκεις» πρόσθεσε ο Σπύρος Μαρτίκας στα βέλη του για τον Τάκη στο Survivor.

«Δυσκολοχώνευτη» η ήττα του Καραγκούνια από τον Κατσούλη – Οι κόκκινοι επανήλθαν δυναμικά στον στίβο μάχης

Οι κόκκινοι μπορεί να έφαγαν «χαστούκι» στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας, την Κυριακή (19/3) και να έχασαν, φαίνεται όμως ότι επανήλθαν δυναμικά.

Ήδη από την αρχή του αγώνα έδειξαν πώς το παιχνίδι είναι δικό τους με την διαφορά στους πόντους να είναι εμφανής.

Οι Μαχητές πάλεψαν ψυχή και σώματι για να μειώσουν την διαφορά και κατάφεραν να το φτάσουν στο 10-7.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά θα πρέπει να πάνε στο συμβούλιο να ψηφίσουν έναν δικό τους παίκτη, με τη διαδικασία να γίνεται αρκετά δύσκολη.

Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τον θυμό του βλέποντας την Ελευθερία Ελευθερίου να ρίχνει κάποιες βολές μετά το τέλος του αγώνα «Ρίχνει βολές, τώρα δεν έχει ψύξη».

Δεν μπορούσε να δεχτεί ότι έχει χάσει από τον Σάκη Κατσούλη και θεωρεί πως οι παίκτες της κόκκινης είχαν στήσει σχέδιο προκειμένου να κερδίσουν.