Τα βέλη της στον Μάριο Πρίαμο αναμένεται να πετάξει η Ελευθερία Ελευθερίου σύντομα στο Survivor καθώς, σύμφωνα με όσα είπε στο «Πρωινό μας» ο Νίκος Παρτώλης η παίκτρια ένιωσε ότι δεν την στηρίζει ο «αγαπημένος» της.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια θα αναφέρει πως αυτός που την παρότρυνε να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα και έτσι να δρομολογηθεί η οικειοθελής αποχώρησή του με καταρρακωμένη ψυχολογία ήταν ο Μάριος Πρίαμος ο οποίος όμως δεν την στήριξε όταν την κατέκρινε ο Σπύρος Μαρτίκας για την τακτική της αυτή.

«Ο παίκτης που πίεσε ψυχολογικά την Ελευθερία Ελευθερίου για να πει ψέματα στον Στάθη Σχίζα και να αποχωρήσει από το παιχνίδι είναι ο Μάριος Πρίαμος. Η Ελευθερία πιάνει την Αφροδίτη Σκαφίδα και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τους λέει ότι ο Μάριος, ενώ συναντιόμαστε ερωτικά στη ζούγκλα και είμαστε πια ζευγάρι, αντί να με στηρίξει όταν ο Σπύρος Μαρτίκας με έβριζε πανελληνίως, το έραψε.

Ο Μάριος είναι ο άνθρωπος ο οποίος με πίεσε και μου ζήτησε να πάω εγώ να πω στον Στάθη Σχίζα ψέματα, γιατί εγώ δεν είμαι παίκτρια αξιώσεων τελικού, ο Μάριος είναι παίκτης αξιώσεων τελικού», ανέφερε ο δημοσιογράφος στον «αέρα» της εκπομπής του ΣΚΑΪ.