Επαναδιαπραγματεύσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις θα φέρουν ξανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το «50-50», μία από τις καλύτερες και πιο δημοφιλείς σειρές των τελευταίων ετών.

Πριν από μερικές μέρες μιλώντας στην «Espresso» ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς, ο Σάκης Μπουλάς, μας αποκάλυψε πως τα πράγματα δεν πάνε καλά και πως δεν πρόκειται να λάβει μέρος στη σειρά. Σήμερα τα δεδομένα έχουν αλλάξει και το Mega βρίσκεται ένα βήμα πριν από την υπογραφή του συμβολαίου με τον δημοφιλή ηθοποιό. «Είμαστε πολύ κοντά σε συμφωνία. Πιστεύω ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιανουάριο» μας είπε ο Σάκης Μπουλάς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μαζί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά «50-50» του Mega, που αγαπήθηκε από εκατομμύρια τηλεθεατές, θα μας κρατήσει συντροφιά για δεκαπέντε επεισόδια, ενώ είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να γυριστούν και περισσότερα, λόγω της σίγουρης επιτυχίας της. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αν όλα πάνε καλά, τελικά τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν μέσα στον χειμώνα, ενώ είναι πολύ πιθανόν να παρα­κολουθήσουμε τη σειρά την επόμενη σεζόν.

Πηγή: Espresso