Τον Γιώργο υποδέχτηκε την Δευτέρα (9/5) στο πλατό του «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος» ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι, καθώς το 2000 είχε παίξει και μάλιστα είχε κερδίσει 6 εκατομμύρια δραχμές.

«Πριν 22 χρόνια, το 2000, όταν ήμουν 18 ετών είχα πάει να παίξω με παρότρυνση της μητέρας μου. Έπαιξα, ήταν μια τρομακτικά καλή εμπειρία, ήταν μια μοναδική εμπειρία. Είχα πάρει 6 εκατομμύρια δραχμές τότε», είπε αρχικά ο Γιώργος για την εμπειρία του στο παιχνίδι «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος».

Ο Γιώργος εξήγησε πως με τα χρήματα που κέρδισε τότε, αλλά και με κάποια που έβαλε ο πατέρας του, πήρε ένα δυάρι διαμέρισμα, όπου εκεί πέρασε τα φοιτητικά του χρόνια σπουδάζοντας στην Ιατρική Αθηνών.

Όπως είπε ο Γιώργος, παρ’ όλο που του είχαν δοθεί ευκαιρίες να παίξει και σε άλλα τηλεπαιχνίδια, ένιωθε πάντα σαν κάτι να τον δένει με τον «Εκατομμυριούχο» και έτσι έμεινε μακριά, υποσχόμενος στον εαυτό του και τη μητέρα του πως αν ξαναέβγαινε στον τηλεοπτικό αέρα το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα ξαναδήλωνε συμμετοχή.

Ο καιρός αυτός ήρθε, μόνο που η μητέρα του δεν πρόλαβε να τον χαρεί ξανά αφού τον περασμένο Σεπτέμβριο έφυγε από τη ζωή. «Σήμερα είμαι εδώ και δεν παίζω για τα λεφτά. Παίζω για τη μνήμη της μαμάς μου» είπε ο Γιώργος Πάττας και συνέχισε με μία ευχή: «Να αγαπάτε τις μητέρες σας όσο είναι εν ζωή γιατί δεν υπάρχει μεγαλύτερο δώρο από τη μητρότητα στον κόσμο» είπε συγκινημένος.

Η αιχμή και η εξήγηση γιατί ο «Εκατομμυριούχος» δεν δίνει… εκατομμύρια

Στο πλαίσιο τώρα, της συνέντευξης της Μαρίας Γεωργιάδου στο «The 2night Show» το βράδυ της Δευτέρας (9/5), ο Γρηγόρης Αρναούτογλου απάντησε στους επικριτές του «Εκατομμυριούχου».

Ο παρουσιαστής άδραξε την ευκαιρία παρούσης της καλεσμένης του, που ετοιμάζει νέα αστυνομική σειρά 12 επεισοδίων για το ΑΝΤ1+, να δώσει εξηγήσεις γιατί ο «Εκατομμυριούχος» δεν δίνει… εκατομμύρια.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να απαντήσει στη… «λάσπη» όπως είπε που πέφτει για το γεγονός ότι το ιστορικό τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει εδώ και μία εβδομάδα περίπου δεν μένει πιστό στο όνομά του, δηλαδή δεν έχει μεγάλο έπαθλο ένα ή και περισσότερα εκατομμύρια ευρώ.

«Εδώ στην Ελλάδα, αντιλαμβάνομαι γιατί, λόγω οικονομικής κατάστασης πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λάσπη γιατί ο “Εκατομμυριούχος” που κάνω εγώ δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ… Μα, αν μπορούσε, μακάρι…

Αν μπορούσε η Ελλάδα των δέκα εκατομμύριων, εννοώ πληθυσμό, να δώσει ένα εκατομμύριο, θα ήταν υπέροχο. Γι’ αυτό και δίνουμε πολλά περισσότερα χρήματα, μικρότερα ποσά, σε πάρα πολύ κόσμο. Φεύγεικόσμος με πάρα πολλά λεφτά από τον εκατομμυριούχο.

Αλλά λένε “μα πώς μπορεί να είναι εκατομμυριούχος;”. Μα, δεν μπορείς να δώσεις ένα εκατομμύριο ευρώ κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα, δεν μπορείς. Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, αλλά δεν βγαίνει. Πρέπει να πούμε την αλήθεια, δεν βγαίνει», είπε αρχικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και πρόσθεσε:

«Ακούω κάποιους, να μην τους χαρακτηρίσω, που συγκρίνουν με την Αμερική και τη Μεγάλη Βρετανία. Δεν συγκρίνονται αυτά τα πράγματα. Μιλάμε για άλλες αγορές» κατέληξε.