Ένταση υπήρξε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 όταν ο Γιώργος Λιάγκας ενοχλήθηκε με την Μάγκυ Χαραλαμπίδου, η οποία έκανε λόγο για μονταρισμένες δηλώσεις σχετικά με τα όσα είχε πει στην εκπομπή για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο όπου μεταξύ άλλων σχολίασε το σώμα του πρώην παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

«Δε λέω ότι μοντάρονται οι δηλώσεις μου, έχοντας ο άλλος κατά νου ότι θέλει να με βλάψει, αν είναι δυνατόν. Λογικό είναι να μονταριστεί γιατί δεν μπορεί να παίξει όλο, αλλά εγώ έμεινα εκτεθειμένη», ανέφερε η Μάγκυ Χαραλαμπίδου.

Σε εκείνο το σημείο ο Γιώργος Λιάγκας διαφωνούσε με την Φαίη Σκορδά, με τον παρουσιαστή να λέει: «Αχ βρε Μάγκυ μου, την αγαπάω, αλλά το έκανε χειρότερο. Βγες και πες ότι “έκανα μαλ…α, το είπα λάθος”. Το έκανε χειρότερο», με την Φαίη Σκορδά να απαντά: «δεν το έκανε χειρότερο».

Ο Λιάγκας ζήτησε να παιχτούν οι αμοντάριστες δηλώσεις της Μάγκυς Χαραλαμπίδου και είπε: «Το αμοντάριστο είναι χειρότερο γιατί το υπερτονίζει. Εμείς την προστατεύσαμε. Η εντολή μου στους συνεργάτες μας ήταν να την προστατεύσουμε και την προστατεύσαμε. Το αμοντάριστο την εκθέτει περισσότερο».

Η διαφωνία της Φαίης Σκορδά συνεχίστηκε, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δεν πειράζει», με τον Γιώργο Λιάγκα να τονίζει: «Ε, πώς δεν πειράζει; Δεν μπορεί να βγαίνει σε άλλες εκπομπές και να λέει ότι μου μοντάρανε… Πάρτε και το αμοντάριστο τώρα που είναι χειρότερο».