Το επεισόδιο της Τετάρτης (08/12) του Τhe Bachelor είχε κέφι, χορό, εντάσεις, μουσική και αντιπαραθέσεις που έφεραν μια αντίδραση, που δεν περίμενε κανείς. Η… καλή μέρα φάνηκε από την αρχή. Μετά από την είσοδο της αστρολόγου στη βίλα, ο The Bachelor είχε ετοιμάσει για όλα τα κορίτσια ανεξαιρέτως ένα ομαδικό ραντεβού, το οποίο θα τους έμενε αξέχαστο. Πιο συγκεκριμένα, όλοι μαζί πήγαν στο μαγαζί που τραγουδά ο Λευτέρης Πανταζής, κατά τη διάρκεια πρόβας του καλλιτέχνη με τα κορίτσια να μην μπορούν να το πιστέψουν. Χόρεψαν και διασκέδασαν με τη ψυχή τους, κάτι που τους είχε λείψει πολύ και είχαν να κάνουν καιρό.

Πιο ενθουσιασμένη από όλες ήταν η Αθηνά New York, η οποία μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει πρώτη στον Λευτέρη Πανταζή και να του πει ότι είχε πάει πριν από λίγα χρόνια σε συναυλία που είχε πραγματοποιήσει εκείνος στο Σικάγο. Η χαρά της ήταν απερίγραπτη, καθώς τα μπουζούκια για εκείνη, είναι κάτι σαν το φυσικό της περιβάλλον. Σύμφωνα με τον Αλέξη, χόρεψε το πιο υπέροχο τσιφτετέλι, με την ίδια να τον κοιτάει και να λιώνει.

Το όμορφο κλίμα φυσικά δεν κράτησε για πολύ, αφού για ακόμα μια φορά βγήκαν τα μαχαίρια μεταξύ των κοριτσιών, αφού έκαναν παράπονα στον Αλέξη η μια για την άλλη, με κυριότερο θέμα τον σεβασμό. Τα κορίτσια του Bachelor υποστηρίζουν ότι δεν υπάρχει σεβασμός όταν η μια λέει ψέμματα στην άλλη και όταν πηγαίνουν και διακόπτουν τις προσωπικές συζητήσεις μαζί του.

Ωστόσο, η ένταση που υπήρξε μεταξύ των παικτριών κατά το πάρτι, κορυφώθηκε στη βίλα του The Bachelor.

Συγκεκριμένα, η Ιζαμπέλα και η Μαρία θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους και μία μεγάλη συζήτηση άνοιξε για τις παρέες που έχουν δημιουργηθεί μέσα στη βίλα.

Ο Αλέξης Παππάς ζήτησε να μάθει τι συμβαίνει για να βρεθεί μία λύση, ωστόσο η βαβούρα που επικρατούσε τον οδήγησε στο να αποχωρήσει από το σημείο, λέγοντας σε έντονο ύφος: «Κορίτσια να πω και εγώ κάτι, συγγνώμη που σας διακόπτω, εγώ σήμερα πέρασα πολύ όμορφα αλλά απ’ ότι φαίνεται έχετε να λύσετε πάρα πολλά θέματα, καλό θα είναι να συνεχίσετε να τα λύνετε».

Τα κορίτσια έτρεξαν να του ζητήσουν συγγνώμη με τον Εργένη να ζητά από τις παίκτριες να σεβαστούν την απόφασή του να αποσυρθεί.

Ούτε τα λεγόμενά του κατάφεραν να σταματήσουν τις κόντρες που συνεχίστηκαν και όταν τελικά αποχαιρέτησε τελείως τη βίλα.

«Από βέσπα ξέρεις;»

Στο επεισόδιο τώρα είχαμε και το προσωπικό ραντεβού του Αλέξη με την Άννα.

Οι δυο τους ανέβηκαν στη βέσπα και πήγαν βόλτα δίπλα στη θάλασσα.

H ρομαντική ατμόσφαιρα και τα γλυκόλογα του Εργένη έκαναν την Άννα να πέσει στην αγκαλιά του και να ανταλλάξουν παθιασμένα φιλιά.

Ωστόσο, η βέσπα ήταν αυτή που προκάλεσε απίστευτο γέλιο στο Twitter.