Πολύ όμορφα τα νέα για τους φίλους της πολυαναμενόμενης σειράς του HBO «The Last of Us» αλλά και για τους fans του Game of Thrones.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το Deadline τον ρόλο του Joel για την σειρά πήρε ο αγαπημένος σε πολλούς Pedro Pascal γνωστός για τους ρόλους του σε «Game of Thrones» και «The Mandalorian» και τον ρόλο της Ellie πήρε η Bella Ramsey γνωστή από τον ρόλο της στο «Game of Thrones» και «His Dark Materials».

Να υπενθυμίσουμε πως το πιλοτικό επεισόδιο έχει βρει ήδη τον σκηνοθέτη Johan Renck, που σκηνοθέτησε και τα πέντε επεισόδια του Chernobyl, ενώ έχει κάτσει και στη σκηνοθετική καρέκλα για το The Walking Dead και το Breaking Bad.

O Renck θα συνεργαστεί ξανά με τον Craig Mazin, που όπως και στο Chernobyl, έτσι και στο The Last of Us, θα έχει τη θέση του showrunner.

Το σενάριο του πιλοτικού επεισοδίου, όπως αναφέρει το lordoftheseries.gr «υπογράφουν» ο Mazin μαζί με τον Neil Druckmann, δημιουργό των παιχνιδιών. Το project βρίσκεται ακόμα στα αρχικά του στάδια και δεν έχει πάρει το «πράσινο φως» από το HBO για μια ολόκληρη σεζόν, κάτι που αργά ή γρήγορα αναμένεται να γίνει.