Πρεμιέρα για τον ποδηλατικό Γύρο της Γαλλίας αυτή την εβδομάδα στα κανάλια Eurosport HD και Eurosport 2, όπου οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαύσουν πάνω από 350 ώρες μετάδοσης, ενώ ξεκινάει στα ίδια κανάλια το τουρνουά σνούκερ Australian Goldfields Open με τη συμμετοχή των κορυφαίων της παγκόσμιας κατάταξης.

Η δράση σε τέσσερις τροχούς συνεχίζεται στα κανάλια OTE SPORT με τον αγώνα της Formula 1 στο Σίλβερστοουν της Μ. Βρετανίας αλλά και τις αναμετρήσεις του Rallycross στη Σουηδία, ενώ οι φίλοι του βόλεϊ θα απολαύσουν αυτή την Κυριακή σημαντικές αναμετρήσεις από το FIVB World League.

Στα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουν το ντοκιμαντέρ The Class of ’92 για την άνοδο των παικτών της χρυσής γενιάς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με συνεντεύξεις -μεταξύ άλλων- από τον Ζιντεντίν Ζιντάν, τον Ερίκ Καντονά, τον Τόνι Μπλερ και τον Ντάνι Μπόιλ, στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, η πρεμιέρα της κομεντί Στη Χώρα των Άλλων με την Ιζαμπέλ Ιπέρ στο ΟΤΕ CINEMA 1HD, αλλά και η συνέχεια του αφιερώματος του ΟΤΕ CINEMA 2 σε κλασικές ταινίες της δεκαετίας του ’80 με το θρυλικό Cocktail με τον Τομ Κρουζ και το αριστουργηματικό και βραβευμένο με 9 Όσκαρ έπος του Μπερνάρντο Μπερτολούτσι Ο Τελευταίος Αυτοκράτορας.

Ο Ιούλιος έρχεται στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV με θεαματικές κόντρες ταχύτητας, σε έναν κλασικό αγώνα της Formula 1 στο Σίλβερστοουν της Μ. Βρετανίας αλλά και τις αναμετρήσεις του Rallycross στη Σουηδία, από τις 4 έως τις 6 Ιουλίου, στα κανάλια OTE SPORT 1HD και OTE SPORT 3HD αντίστοιχα.

Επίσης, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα απολαύσουν τις προσπάθειες των κορυφαίων παικτών βόλεϊ παγκοσμίως στο FIVB World League, με τις αναμετρήσεις Ιταλία-Βραζιλία (18.00, OTE SPORT 3HD), Σερβία-ΗΠΑ (21.00, OTE SPORT 3HD), Ολλανδία-Τσεχία (16.00, OTE SPORT 2HD) και Βουλγαρία-Ρωσία (20.00, OTE SPORT 2HD), αυτή την Κυριακή 6 Ιουλίου.

Και φυσικά δεν θα χάσουμε το Σάββατο 5 Ιουλίου την πρεμιέρα του Γύρου της Γαλλίας στα κανάλια Eurosport HD και Eurosport 2, που θα καλύψουν την κορυφαία ποδηλατική διοργάνωση με 350 ώρες μετάδοσης και ειδικό σχολιαστή τον 3 φορές νικητή του Tour De France, Γκρεγκ ΛεΜοντ.

Tο πρόγραμμα του ΟΤΕ TV αναλυτικά εδώ