Τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ TV, και όχι μόνο, ταξιδεύουν στη Βραζιλία, τη χώρα της σάμπα, εκεί που χτυπάει η καρδιά του Παγκόσμιου Κυπέλλου, για να καλύψουν το Μουντιάλ με ζωντανές συνδέσεις από τα γήπεδα, ρεπορτάζ, ειδικά αφιερώματα και αποκλειστικές συνεντεύξεις.

Από τα κινηματογραφικά, ξεχωρίζουμε την πρεμιέρα του ξεκαρδιστικού γαλλικού blockbuster Τα Παλιόπαιδα με τον Αλάν Σαμπά σε πρώτη προβολή στο OTE CINEMA 1HD, αλλά και το εξίσου απολαυστικό Ο Έρωτας του Φεγγαριού του Γουές Άντερσον στο ίδιο κανάλι. Δεν θα χάσουμε ακόμη τις ταινίες των φετινών Όσκαρ, την Τέλεια Ομορφιά του Πάολο Σορεντίνο (Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας), αλλά και το Dallas Buyers Club (Όσκαρ ερμηνείας για τους Μάθιου Μακόναχι και Τζάρεντ Λίτο) μέσα από την υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand.

Περιμένουμε επίσης τη νέα σειρά Worst Thing I Ever… του E! HD, αυτή την εβδομάδα, όπου γνωστοί από το χώρο της showbiz αποκαλύπτουν το χειρότερο πράγμα που έχουν κάνει, πει, αγοράσει κοκ.

Αθλητικά

Από τις 11 Ιουνίου έως και την ολοκλήρωση της κορυφαίας γιορτής του ποδοσφαίρου, καθημερινά στις 21.00 στο OTE SPORT 4, μέσα από την εκπομπή Sport Show Brazil 2014, οι Βασίλης Σαμπράκος, Μιχάλης Τσόχος από το στούντιο με εκλεκτούς καλεσμένους και οι Αλέξης Σπυρόπουλος, Άγγελος Τόμπρος στο πλευρό της εθνικής ομάδας από τη «χώρα της σάμπα», σας ταξιδεύουν στην καρδιά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Με έγκυρη ενημέρωση, ζωντανές συνδέσεις από τα γήπεδα, αναλυτικά ρεπορτάζ, ειδικά αφιερώματα & αποκλειστικές συνεντεύξεις, το δημοσιογραφικό επιτελείο των αθλητικών καναλιών OTE SPORT παρουσιάζει, σχολιάζει και αναλύει όλα όσα συμβαίνουν στα γήπεδα της Βραζιλίας.

Επιπλέον στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT του OTE TV, από 12 έως 18 Ιουνίου, θα παρελάσουν τα αστέρια του NBA που μάχονται για τον τίτλο στην κορυφαία κόντρα των τελευταίων ετών ανάμεσα σε San Antonio Spurs & Miami Heat. Οι άσσοι του MotoGP, θα πρωταγωνιστήσουν σε ένα ακόμη συγκλονιστικό ραντεβού στην πίστα της Βαρκελώνης, ενώ οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του βόλεϊ θα κοντραριστούν για τη πρωτιά στη σάλα και την άμμο στο πλαίσιο του World League & του FIVB Beach volley World Tour στη Μόσχα».

Ταινίες και σειρές

Πλούσιο πρόγραμμα με ταινίες και σειρές θα απολαύσουν και αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV.
Εξαιρετικές επιλογές προσφέρει η υπηρεσία ΟΤΕ Cinema On Demand όπως: O Μπάτλερ με τους Φόρεστ Γουίτακερ, Όπρα Γουίνφρεϊ και Τζοκ Κιούζακ, για τη ζωή του Σέσιλ Γκέινς που υπηρέτησε ως μπάτλερ οκτώ διαφορετικών προέδρων στον Λευκό Οίκο. Τη βραβευμένη φέτος με το Όσκαρ Καλύτερης Ξενόγλωσσης Ταινίας Η Τέλεια Ομορφιά του Πάολο Σορεντίνο, αλλά και το επίσης οσκαρικό Dallas Buyers Club που χάρισε στους Μάθιου Μακόναχι και Τζάρεντ Λίτο τα πρώτα τους χρυσά αγαλματίδια.

Σε πρώτη προβολή στο ΟΤΕ CINEMA 1HD οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα μπορούν να απολαύσουν την ξεκαρδιστική γαλλική κωμωδία με τον Αλάν Σαμπά Τα Παλιόπαιδα, που έκανε ρεκόρ εισιτηρίων στη Γαλλία (Πέμπτη 12/6, 21.00), αλλά και την κομεντί Ο Έρωτας του Φεγγαριού του πάντα ανατρεπτικού Γουές Άντερσον, με τους Μπρους Γουίλις, Μπιλ Μάρεϊ, Έντουαρντ Νόρτον και Φράνσις ΜακΝτόρμαντ (Κυριακή 15/6, 21.00).

Κλασικές ταινίες, όπως τα Σαγόνια του Καρχαρία του Στίβεν Σπίλμπεργκ (Κυριακή 15/6, 22.00) και η συνέχεια του αφιερώματος στους αδελφούς Κοέν με το απολαυστικό Καυτό Απόρρητο με το all-star cast Τζορτζ Κλούνι, Μπραντ Πιτ, Φράνσις ΜακΝτόρμαντ, Τζον Μάλκοβιτς και Τίλντα Σουίντον (Τρίτη 17/6, 22.00), αλλά και για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση στη ζώνη Ladies First, το ερωτικό δράμα Sleeping Beauty με την Έμιλυ Μπράουνινγκ (Τετάρτη 18/6, 22.00), θα προβληθούν αυτή την εβδομάδα στο ΟΤΕ CINEMA 2.

Το βασισμένο σε πραγματικά γεγονότα θρίλερ The Frozen Ground, για την υπόθεση ενός serial killer που απαγάγει νεαρές γυναίκες, με τους Νίκολας Κέιτζ, Βανέσα Χάντγκενς και Τζον Κιούζακ, θα προβάλει σε α’ τηλεοπτική προβολή το Village Cinema τη Δευτέρα 16 Ιουνίου στις 21.00.

Ντοκιμαντέρ

Πρεμιέρα κάνει στο Discovery Channel η νέα σειρά Super Skyscrapers, που παρουσιάζει τους πιο εντυπωσιακούς από πλευράς σχεδιασμού, κατασκευής και τεχνολογίας ουρανοξύστες του κόσμου. Η σειρά προβάλλεται στον ΟΤΕ TV από το Σάββατο 14 Ιουνίου στις 17.15.

Με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου του 2014 και τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, η σειρά Welcome to Rio από το Discovery HD Showcase εξερευνά την πόλη μέσα από τα μάτια των ανθρώπων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ανάπτυξής της με χιούμορ, αποφασιστικότητα και έμπνευση, και ανοίγει ένα μοναδικό παράθυρο στην καρδιά και την ψυχή της πόλης από την Κυριακή 15 Ιουνίου στις 21:10

Παρακολουθήστε στο National Geographic HD μέσα από τη σειρά The 80s Greatest μια ενδιαφέρουσα ανασκόπηση σε μία από τις πιο αινιγματικές περιόδους της ιστορίας, που ρίχνει φως στα άτομα και τα γεγονότα που την καθόρισαν. Το επεισόδιο αφιερωμένο στα γκάτζετ μας ταξιδεύει πίσω στο χρόνο και την τεχνολογία εκείνων των ημερών, καθώς τα ‘80s είναι η δεκαετία που σημειώθηκε το μεγάλο άλμα της τεχνολογίας, την Τετάρτη 18 Ιουνίου στις 21:00.

Παιδικά

Ακόμα μια καταπληκτική νέα σειρά καταφθάνει στο Disney Channel αυτό το μήνα. Φέτος τον Ιούνιο μη χάσετε την κωμική σειρά Δεν ήμουν εγώ, η οποία διηγείται τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες πέντε εφήβων – δύο εξαιρετικά ανταγωνιστικών διδύμων και των τριών καλύτερων φίλων τους. Η σειρά κάνει πρεμιέρα με την προβολή ενός διπλού επεισοδίου το Σάββατο 14 Ιουνίου στις 09:05 το πρωί, ενώ τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Σάββατο την ίδια ώρα.

Lifestyle

Ξεκινάει στο E! HD η νέα σειρά Worst Thing I Ever…, όπου οι celebrities αποκαλύπτουν το χειρότερο πράγμα που έχουν κάνει ή τους έχει συμβεί μέσα από μία σειρά επεισοδίων με διαφορετικό τίτλο όπως, «Worst Thing I Ever Posted», «Worst Thing I Ever Bought», «Worst Thing I Ever Wore» κα. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 12 Ιουνίου στις 23:00.

Μουσική

Το αφιέρωμα του VH1 στα καλύτερα 100 feel good τραγούδια όλων των εποχών μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV το Σάββατο 14 Ιουνίου από τις 13.00.