Ο κρίσιμος αγώνας του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού με την Αναντόλου Εφές είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 21:00 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD τον εκτός έδρας αγώνα των «ερυθρόλευκων» με αντίπαλο τους τουρκική ομάδα στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του TOP-16 στην Euroleague Basketball. Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα θα κυνηγήσουν να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα στην προσπάθεια που κάνουν για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ.

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports, εκτός από το καθοριστικό παιχνίδι του Ολυμπιακού θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και τους υπόλοιπους αγώνες. Στο Μιλάνο η Αρμάνι θα αναμετρηθεί με την Μπαρτσελόνα, ενώ στην Βιτόρια η Λαμποράλ Κούτσα θα αντιμετωπίσει την Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ και στο Μόναχο η Μπάγερν την Μακάμπι Ελέκτρα. Στη Μόσχα η ΤΣΣΚΑ θα υποδεχτεί την Γαλατασαράι, στη Μαδρίτη η Ρεάλ την Λοκομοτίβ Κούμπαν και στο Βελιγράδι η Παρτίζαν την Ζαλγκίρις.

Αναλυτικά το πρόγραμμα μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

Τετάρτη 2/4 21:00 Αρμάνι Μιλάνο – Μπαρτσελόνα, Novasports 3 σε περιγραφή του Νίκου Παπαδογιάννη
Πέμπτη 3/4 21:30 Λαμποράλ Κούτσα – Φενερμπαχτσέ/Ούλκερ, Novasports 3 σε περιγραφή του Δημήτρη Καρύδα
Πέμπτη 3/4 21:45 Μπάγερν Μονάχου – Μακάμπι Ελέκτρα, Novasports 7 σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη
Παρασκευή 4/4 19:00 ΤΣΣΚΑ Μόσχας – Γαλατασαράι, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
Παρασκευή 4/4 21:00 Αναντόλου Εφές – Ολυμπιακός, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή Νίκου Παπαδογιάννη του και audio από το Novasports.gr
Παρασκευή 4/4 21:45 Ρεάλ Μαδρίτης – Λοκομοτίβ Κούμπαν, Novasports 3 σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα
Παρασκευή 4/4 21:45 Παρτίζαν – Ζαλγκίρις, Novasports 4 σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη.

Η εκπομπή «Super Euroleague» με τον Γιώργο Συρίγο θα προβληθεί την Πέμπτη 3 Απριλίου από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD στις 24:00, ενώ την Παρασκευή 4 Απριλίου θα προβληθεί επίσης από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Αναντόλου Εφές – Ολυμπιακός.

Επίσης, οι φίλοι του μπάσκετ θα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα www.Novasports.gr και θα έχουν την ευκαιρία να δουν μέσα από το link www.novasports.gr/el-top16md13 το αναλυτικό πρόγραμμα των μεταδόσεων και την online ενημέρωση των αγώνων της 13ης αγωνιστικής του TOP-16 της Euroleague Basketball.