Οι μεγάλες «μάχες» για το Champions League είναι μόνο στα κανάλια Novasports! Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova την Τρίτη 1η Απριλίου στις 21:45 θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης, σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD το παιχνίδι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου σε περιγραφή του απεσταλμένου των καναλιών Novasports, Χρήστου Σωτηρακόπουλου. Επίσης, την Τετάρτη 2 Απριλίου στις 21:45 θα παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά και σε High Definition από τα Novasports 2 & Novasports 2 HD το παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι, επίσης σε περιγραφή του απεσταλμένου των καναλιών Novasports, Χρήστου Σωτηρακόπουλου.

Στο «Καμπ Νου» και στον ισπανικό «εμφύλιο» η Μπαρτσελόνα θα υποδεχτεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, με τις δύο ομάδες μετά το πρωτάθλημα να μονομαχούν και για την είσοδο στα ημιτελικά του Champions League. Στο «Ολντ Τράφορντ» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Γερμανίας Μπάγερν Μονάχου, σε ένα ζευγάρι που φέρνει στη μνήμη όλων τον αξέχαστο τελικό του 1999 στην Βαρκελώνη. Στο «Παρκ ντε Πρενς» η Παρί Σεν Ζερμέν του Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς θα κοντραριστεί με την Τσέλσι του Ζοσέ Μουρίνιο.

Αμέσως μετά το τέλος των αναμετρήσεων, την Τρίτη 01/04 και την Τετάρτη 02/04, οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν άμεσα και έγκαιρα όλα τα στιγμιότυπα στην εκπομπή «Champions Live» από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD με τον Γιώργο Λιώρη και τον Αντώνη Καρπετόπουλο, αλλά και το σχόλιο για τους αγώνες από την έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα των αθλητικών καναλιών της Nova.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών Novasports περιλαμβάνει τις εξής μεταδόσεις:

Τρίτη 1η Απριλίου

21:45 Μπαρτσελόνα – Ατλέτικο Μαδρίτης, Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και audio από το Novasports.gr
21:45 Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάγερν Μονάχου, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Τετάρτη 2 Απριλίου

21:45 Παρί Σεν Ζερμέν – Τσέλσι, Novasports 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου

Ο αγώνας Ρεάλ Μαδρίτης – Μπορούσια Ντόρτμουντ θα προβληθεί σε μαγνητοσκόπηση την Παρασκευή 4 Απριλίου στις 18:30 από τα Novasport 2 & Novasports 2 HD σε περιγραφή του Ηλία Βλάχου