Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος Final της Αργεντινής έρχεται με σπουδαία παιχνίδια στα κανάλια Novasports!

Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου στις 01:30 (ξημερώματα Κυριακής 16/02) τον αγώνα Σαν Λορέντζο – Ρασίνγκ Κλουμπ μέσα από το Novasports 2.

Την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου στις 02:30 (ξημερώματα Δευτέρας 17/2) θα προβληθεί το παιχνίδι Μπόκα Τζούνιορς – Μπελγράνο, επίσης μέσα από το Novasports 2.

Η Σαν Λορέντζο υποδέχεται τη Ρασίνγκ Κλουμπ, με τους γηπεδούχους να θέλουν να πετύχουν την πρώτη νίκη, έπειτα από την ήττα στην πρεμιέρα κόντρα στην Ολίμπο και τους φιλοξενούμενους να θέλουν να διπλασιάσουν τις επιτυχίες τους μετά τη νίκη απέναντι στη Κολόν.

Στο άλλο παιχνίδι η Μπόκα Τζούνιορς θα αντιμετωπίσει τη Μπελγράνο, με τις δύο ομάδες να επιδιώκουν να κάνουν σεφτέ στις νίκες, έπειτα από τις ισοπαλίες που έφεραν στην 1η αγωνιστική κόντρα σε Νιούελς και Λανούς αντίστοιχα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των απευθείας μεταδόσεων στα κανάλια Novasports έχει ως εξής:

Σάββατο 15/02 (προς ξημερώματα Κυριακής 16/02) 01:30 Σαν Λορέντζο – Ρασίνγκ Κλουμπ από το Novasports 2 σε περιγραφή του Μιχάλη Κατσαφάδου

Κυριακή 16/02 (προς ξημερώματα Δευτέρας 17/02) 02:30 Μπόκα Τζούνιορς – Μπελγράνο από το Novasports 2 σε περιγραφή του Γιώργου Λιώρη