Μόνο οι συνδρομητές της Nova θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν τον μεγάλο τελικό του UEFA Champions League σε τρισδιάστατη εικόνα (3D) και να νιώσουν σα να είναι εκεί!

Το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 21:45, στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνου, θα διεξαχθεί ο τελικός του Champions League, Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ και μόνο η Nova θα μεταδώσει τρισδιάστατα τον αγώνα που καθηλώνει εκατομμύρια φιλάθλων, με έπαθλο το «ιερό δισκοπότηρο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η κάλυψη για τον μεγάλο τελικό θα ξεκινήσει στα κανάλια Novasports1 & Novasports 1 HD από τις 20:30 με το «Pre Game Show» σε παρουσίαση του Γιώργου Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλου. Καλεσμένος στο στούντιο της Nova στην Κάντζα, ο οποίος θα σχολιάσει τον τελικό, θα είναι ο προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιάννης Χριστόπουλος.

Στις 21:45 θα ξεκινήσει η ζωντανή μετάδοση του μεγάλου τελικού, από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και από το Nova 3D (θέση 250) σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Ηλία Βλάχου. Αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ, θα προβληθεί το «Post Game Show» με τον απόηχο, την απονομή του βαρύτιμου τροπαίου και τις δηλώσεις των πρωταγωνιστών.

Εκπομπές και αφιερώματα για τον τελικό

Οι συνδρομητές των καναλιών Novasports πριν από την μεγάλη βραδιά του τελικού, θα έχουν την ευκαιρία μέσα από την εκπομπή «Η Ώρα των πρωταθλητών – Road to Wembley» την Πέμπτη 23 Μαΐου και την Παρασκευή 24 Μαΐου στις 21:00 από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD να παρακολουθήσουν ειδικά αφιερώματα.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Δώνης ακτινογραφεί τις δύο ομάδες του τελικού, την Μπάγερν και την Ντόρτμουντ. Ο Ράφικ Τζιμπούρ μαντεύει τον πρωταγωνιστή του τελικού, ενώ ο Αντώνης Καρπετόπουλος διαλέγει την καλύτερη ενδεκάδα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Nova για τον τελικό του Champions League

• 20:30 Pre Game Show με τους Γιώργο Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλο από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD
• 21:45 Τελικός Μπάγερν Μονάχου – Μπορούσια Ντόρτμουντ από τα Novasports 1 & Novasports 1 HD σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου και Nova 3D σε περιγραφή του Ισίδωρου Πρίντεζη και του Ηλία Βλάχου
• Αμέσως με τη λήξη – Post Game Show με τους Γιώργο Λιώρη και Αντώνη Καρπετόπουλο

Ο τελικός σε 3D μετάδοση θα είναι διαθέσιμος στους συνδρομητές Nova Full Pack, Nova 3Play full ή σε οποιαδήποτε Nova 3Play υπηρεσία που έχει συνδυαστεί με όλα τα κανάλια Novasports. Επίσης θα πρέπει να διαθέτουν αποκωδικοποιητή NovaBox HD 831 ή NovaBox HD PVR 865.

Ο τελικός του Champions League στο Novasports.gr

Ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα καλυφθεί ζωντανά στις 21:45 σε ηχητική μετάδοση από το Novasports.gr σε περιγραφή του Χρήστου Σωτηρακόπουλου, ενώ ο απεσταλμένος του site, Βασίλη Κωνσταντόπουλος, θα μεταφέρει όσα γίνονται εντός και εκτός του «Γουέμπλεϊ». Επίσης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Μπάγερν – Ντόρτμουντ θα προβληθούν αποκλειστικά και σε υψηλής ποιότητας εικόνα τα στιγμιότυπα στην Web TV του Novasports.gr.

H Nova θα δείξει τον τελικό σε 3D διάσταση σε σημεία δημόσιας θέασης

O τελικός του Champions League σε 3D διάσταση θα προβληθεί και σε σημεία δημόσιας θέασης, όπως café bar, που διαθέτουν τον κατάλληλο εξοπλισμό.