Μέσα στο Φεβρουάριο αναμένεται να ξεκινήσουν γυρίσματα Υρώ Λούπη και Μάνος Ιωάννου ως Λουίζα και Ανέστης στα «Κλεμμένα Όνειρα».

Η Υρώ Λούπη επανέρχεται στην τηλεόραση, με το ρόλο της Λουίζας, της μητέρας της Μάρως, μιας γυναίκας που την παρατά ο άνδρας της, αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει τη ζωή της με μεγάλο πάθος.

Παρότι έχει χωρίσει και μεγαλώνει μόνη της την κόρη της, δεν έχει παραιτηθεί από τη ζωή και συνεχίζει να την απολαμβάνει με όσα αυτή μπορεί να της δώσει… Έτσι δεν διστάζει καθόλου να κάνει σχέσεις και με μικρότερους της άνδρες…

Όταν η κόρη της τής αποκαλύπτει την καλή της σχέση με τον Ανέστη, τον καινούριο και πολύ γοητευτικό φοιτητή του κολεγίου, η Λουίζα τολμά να τον φλερτάρει και να αποδείξει ότι και οι… χωρισμένες έχουν ψυχή, αφού εκείνος γοητεύεται από την μεγαλύτερη του, αλλά πολύ έμπειρη Λουίζα…

«Είμαι ενθουσιασμένη που αυτός ο χαρακτήρας θα μου δώσει για μια ακόμα την ευκαιρία κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση. Είναι ευτύχημα όλα αυτά τα χρόνια που κάνω αυτό το επάγγελμα, δεν έχω τυποποιηθεί», δήλωσε στο tv zapping η ηθοποιός.