Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές ήταν το τελευταίο της πρώτης εβδομάδας του reality επιβίωσης Nomads και ήταν και αυτό που κράτησε και το ενδιαφέρον του κοινού αμείωτο. Στην αρχή ήταν η «σωτηρία» του γνωστού παρουσιαστή Γιώργου Μαυρίδη από την θετική ψήφο του κοινού.

Μετά ήρθε η άτυχη στιγμή της νεαρής παίκτριας της ομάδας της Ζούγκλας, Εύης Ιωαννίδου, η οποία λιποθύμησε την στιγμή της μονομαχίας με τον έτερο υποψήφιο για αποχώρηση, Φώτη Φιλιππόπουλο. Εν τέλει η γιατρός του παιχνιδιού απαγόρεψε την συνέχεια στον συγκεκριμένο στίβο, οπότε οι παίκτες μεταφέρθηκαν σε δύο πίστες που απαιτούσαν ισορροπία, συγκέντρωση και υπομονή.

Clipboard21Clipboard24

 

Εκεί η Εύη έκανε το 1-1 στις νίκες όταν κατάφερε να ισορροπήσει πάνω σε έναν τοίχο με αποσπώμενα τούβλα αλλά εν τέλει δεν μπόρεσε να κάνει το ολικό ντεμαράζ καθώς ο αντίπαλός της στο αγώνισμα με το ιδιότυπό Τζένγκα ήταν καλύτερος, κάνοντας το 2-1.

Ως η παίκτρια που αποχωρεί η Εύη όρισε και τους νέους αρχηγούς για την επόμενη εβδομάδα. Για τους Ωκεανούς είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος, για τους νομάδες της Φωτιάς επέλεξε τον Γιώργο Μαυρίδη ενώ για την πρώην ομάδα τους είναι ο Κωνσταντίνος Οροκλός.

Clipboard25 Clipboard26 Clipboard28 Clipboard29