Πρεμιέρα απόψε για το νέο παιχνίδι επιβίωσης του ANT1, Nomads, και τα πρώτα πλάνα από το νησί Palawan των Φιλιππίνων, είναι εντυπωσιακά. Μετά την παρουσίαση των τριών ομάδων και μία εισαγωγή στην άγρια περιπέτεια του παιχνιδιού, ο παρουσιαστής, Γρηγόρης Αρναούτογλου αποκάλυψε τα σήματα των τριών ομάδων που θα διαγωνιστούν για την επικράτηση στο νησί.

Αφού λοιπόν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έβαλε φωτιά στα τρία ξύλινα σήματα, έκανε τα αποκαλυπτήρια των εμβλημάτων που θα ακολουθούν τους παίκτες για τους επόμενους τρεις μήνες. Η Ομάδα Ωκεανός με μπλε χρώμα που αποτελείται από τους αθλητές θα έχει σήμα τον Μπακουνάου, ένα μυθικό πλάσμα των Φιλιππίνων, ο οποίος είναι ένας θαλάσσιος δράκος.

fsdoghidoh4

Η Ομάδα Φωτιά που αποτελείται από ανθρώπους της showbiz και θα φοράνε με κόκκινο χρώμα θα έχουν ως σήμα την Πουναλαδα, ένα σπάνιο πουλί που βρίσκεται στις Φιλιππίνες.

fsdoghidoh7

Τέλος η ομάδα Ζούγκλα με τους «πολίτες του κόσμου» θα έχουν πράσινο χρώμα και έμβλημα τον Ταμαράου, τον θρυλικό βούβαλο των Φιλιππίνων που θεωρείται ζώο πηγή ζωής για τους ντόπιους.

fsdoghidoh9

Νωρίτερα ο παρουσιαστής εξήγησε πως θα βγαίνουν κάθε φορά τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Από αυτούς, το κοινό θα ψηφίζει θετικά για παραμονή, με τους δύο που απομένουν να αγωνίζονται μεταξύ τους για την παραμονή τους.

Τέλος, κάθε εβδομάδα θα ξεκινά με τη δοκιμασία που θα κρίνει ποια ομάδα θα κοιμάται στη βίλα και θα κάνει ουσιαστικά διακοπές, ποια ομάδα θα μένει στο ψαροχώρι θα συνεργάζεται με τους ντόπιους και θα πρέπει να εργαστεί για να εξασφαλίσει το φαγητό της και ποια άτυχη ομάδα θα βρεθεί στην παραλία, θα πρέπει να χτίσει το κατάλυμά της και να προσαρμοστεί στις δυσκολίες.