Όπως ήταν φυσιολογικό το σημερινό ζωντανό επεισόδιο του Survivor θα ήταν έντονα φορτισμένο καθώς η αγωνία για τον παίκτη που θα έκλεινε την τριάδα του ημιτελικού ήταν πολύ μεγάλη.

Μία έκπληξη ωστόσο περίμενε το τηλεοπτικό κοινό καθώς είδε δύο αποκλειστικά βίντεο με την πρώτη συνάντηση των δύο παικτών με τους δικούς τους ανθρώπους. Τα δάκρυα και η συγκίνηση ήταν έκδηλα σε όλους.

Η μητέρα του Κώστα Αναγνωστόπουλου μόλις τον είδε έπεσε στην αγκαλιά του, ξέσπασε σε κλάματα και δεν μπορούσε να ηρεμήσει. Εκεί ήταν και η γιαγιά του, η αδερφή του, ένας  φίλος του αλλά και ο σκύλος του που τόσο αγαπάει. Τα σχόλια για τα ξεματιάσματα της γιαγιάς έκλεψαν την παράσταση προκαλώντας σε όλους γέλια.

Clipboard13

Εξίσου έντονη ήταν και η στιγμή της συνάντησης του Κωνσταντίνου Βασάλου με την οικογένειά του. Μπορεί μετά το παιχνίδι ερωτήσεων να του φόρεσαν τον τίτλο του «μαμάκια» όμως τόσο ο ίδιος, όσο και η μητέρα του ήταν πολύ ψύχραιμοι και χαμογελαστοί. Ξεχώρισαν οι δηλώσεις του πατέρα του που του ανέφερε πως είναι πολύ περήφανος για εκείνον που έφτασε μέχρι αυτό το σημείο.

Και στην οικογένεια Βασάλου φάνηκε το δέσιμο με την γιαγιά την οποία ο παίκτης ρώτησε αν τα πήγε καλά στο παιχνίδι με εκείνη αν αποκρίνεται φυσικά «ναι».

Clipboard14 Clipboard15