Ο Γιώργος Χρανιώτης είναι ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το δημοφιλές παιχνίδι Survivor. Την Τετάρτη, μετά την ανακοίνωση του ονόματός του από τον Σάκη Τανιμανίδη, ο ΣΚΑΪ έδειξε ένα μέρος από τις δηλώσεις του για όσα πέρασε στο παιχνίδι αλλά και το μέλλον των συμπαικτών του και των αντιπάλων τους.

Σήμερα στην εκπομπή Survivor Πανόραμα προβλήθηκε το σύνολο του απολογισμού του και σίγουρα ήταν μια από τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής από αποχωρήσαντα παίκτη.

«Όλα έπρεπε να έρθουν όπως ήρθαν. Είμαι ο δεύτερος άντρας μετά τον Ντάνο που φεύγω. Κάτι που είναι τιμή για μένα. Περίμενα να φύγω από το παιχνίδι» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Χρανιώτης στην κάμερα της παραγωγής του Survivor και συνέχισε: «Έμαθα την έννοια της στέρησης στο Survivor. Δεν αλλάζω με τίποτα αυτή την εμπειρία».

«Το Survivor θέλει αντοχές και καθαρό μυαλό. Πρέπει να διατηρείς και το χιούμορ σου. To Survivor μου έδωσε μία ένεση αυτοπεποίθησης. Ονειρεύτηκα να είμαι στην τελική πεντάδα αλλά δεν τα κατάφερα».

Ο γνωστός ηθοποιός έδωσε και την πρόβλεψή του για τον μεγάλο νικητή του παιχνιδιού: «Για νικητή θα στοιχημάτιζα τον Ντάνο. Θα τον διάλεγα και πάλι για συμπαίκτη μου».