Στο σημερινό επεισόδιο της εκπομπής Survivor Πανόραμα ήταν καλεσμένοι ο ανανεωμένος πλέον Μπο και ο Κώστας Κοκκινάκης, ο οποίος είχε αποχωρήσει πριν από τον γνωστό ράπερ. Η συζήτηση κινήθηκε γύρω από τη συνύπαρξη τους με τους υπόλοιπους παίκτες και των Διάσημων αλλά και των αντιπάλων Μαχητών

Με αφορμή λοιπόν τον τσακωμό μετά πρωινού του Γιάννη Σπαλιάρα με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο Κοκκινάκης αναφέρθηκε στον πρώην συμπαίκτη του και την συμπεριφορά του.

Ο πολίστας ανέφερε στην Ελεονώρα Μελέτη ότι ο Γιάννης Σπαλιάρας τους είχε φέρει πολλές φορές στα όριά τους και πως έχει έναν μαγικό τρόπο να τους εκνευρίζει. Όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε «μήπως ο Σπαλ είναι η Άσπα Τσίνα του Survivor;» εκείνος γέλασε και απάντησε πως «είναι καλό παιδί αλλά έχει τον τρόπο του να σε εκνευρίσει». Τέλος, τόσο ο Κώστας Κοκκινάκης όσο και ο Μπο τόνισαν ότι καθώς φτάνει στο τέλος του το παιχνίδι όσοι έχουν μείνει μέσα έχουν φτάσει στα όριά τους.

Νωρίτερα, ο Μπο είχε εκμυστηρευτεί πως ο λόγος που δεν τον βλέπαμε να συμμετέχει σε όλα τα αγωνίσματα που είχαν νερό ήταν πως φοβάται το νερό και δεν κολυμπάει όταν τα πόδια του δεν πατάνε.

Στη συνέχεια του παιχνιδιού όμως, ο γνωστός ράπερ όχι μόνο έπεφτε στο νερό, αλλά και πολλά αγωνίσματα τα κέρδιζε.