Στην περίεργη θέση να είναι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση από τους συνολικά έξι παίκτες, βρέθηκε μετά το αποψινό συμβούλιο, η ομάδα των Μαχητών. Αρχικά από τρεις ψήφους πήραν ο Μπο και η Λάουρα ενώ μετά αναγκαστικά και οι άλλοι δύο παίκτες της ομάδας, Κώστας Κοκκινάκης και Ευρυδίκη Βαλαβάνη, θα είναι υποψήφιοι. Για το τυπικό της υπόθεσης Ντάνος και Χρανιώτης έδωσαν την ψήφο τους σε Κοκκινάκη και Ευρυδίκη αντίστοιχα.

Clipboard13

«Ήταν η σειρά μου μετά από τόσο καιρό. Ας δούμε και τι θέλει ο κόσμος έξω από το παιχνίδι», δήλωσε ο Μπο μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Η Λάουρα που έχει ξαναπεράσει από την διαδικασία ανέφερε πως «δεν θυμώνω με κανέναν. Το φαντάστηκα για να είμαι ειλικρινής, είχα πολλές πιθανότητες να ξαναβγώ. Εύχομαι ο κόσμος να με ξαναστηρίξει».

Ο Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε ότι «το περίμενα ήταν λογικό αφού δεν κέρδισα την ατομική ασυλία. Θέλω να μείνω στο παιχνίδι αν το θέλει και το κοινό». Τελευταία μίλησε η πρωτάρα των υποψηφίων Ευρυδίκη «είμαι χαρούμενη που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση. Ήθελα να ζήσω και αυτή τη διαδικασία. Χαίρομαι που έφτασα μέχρι εδώ. Όσοι έφτασαν εδώ είναι νικητές. Θα πάρω δύναμη από την Ελισάβετ που είναι τόσο καιρό υποψήφια»

Πριν την διαδικασία της ψηφοφορίας ο Σάκης Τανιμανίδης ρώτησε τους Μαχητές πώς νιώθουν που δεν βρίσκεται αναμεσά τους ο Ορέστης Τσανγκ. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε για την αποχώρηση του Ορέστη πως «μου λείπει, δεν ήταν παίκτης βαρόμετρο αλλά είχε πάρει σημαντικές νίκες. Το καταλαβαίνεις ότι λείπει καθώς δεν υπάρχει κάποιος κορδωμένος εδώ ανάμεσά μας και ούτε θα ψηφίσει κανένας την Ελισάβετ».

Clipboard14

Ο Γιάννης Σπαλιάρας μίλησε και για την παρεξήγηση «όταν αγωνιζόμαστε παθιαζόμαστε, πάνω στην ένταση του αγώνα μπορεί να ξαναγίνει. Δεν μπορώ να κρίνω μετά από τρεις μήνες κάποιον». Ο Γιώργος απάντησε πως «επειδή υπάρχει πείνα και κούραση καλό θα ήταν να είμαστε πιο προσεκτικοί. Εκείνες τις στιγμές τα νεύρα είναι τεντωμένα και να σεβόμαστε την πορεία που έχουμε εδώ και τον Γολγοθά που έχουμε τραβήξει εδώ».

Νωρίτερα μεγάλη κουβέντα έγινε για το κομμάτι της φιλίας με αφορμή μία δήλωση του Χρανιώτη ότι «πραγματική φιλία εδώ δεν υπάρχει αλλά υπάρχουν οι προϋποθέσεις να δημιουργηθούν πολύ καλές φιλίες όταν βγούμε από το Survivor». Η Λάουρα κρατώντας το χέρι της Ευρυδίκης και του Κοκκινάκη δήλωσε πως «δεν συμφωνώ με το Γιώργο. Εγώ έχω γνωρίσει διαμάντια εδώ μέσα και θεωρώ ανθρώπους φίλους μου ήδη».