Την εκτίμηση ότι ο κόσμος ψήφισε με το βάση το συναίσθημα και όχι με τη λογική εξέφρασε ο πρώην παίκτης του Survivor, Ορέστης Τσανγκ, ο οποίος μίλησε τη Δευτέρα στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, Survivor Panorama. «Ο ορθολογισμός τελικά έχασε από τη συμπάθεια», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Δεν το περίμενα καθόλου να φύγω. Έμεινα λίγο έκπληκτος εκείνη τη στιγμή. Η στεναχώρια μου δεν είναι γιατί έφυγα και δεν έφυγε κάποιος συμπαίκτης μου. Ήθελα κι άλλο… ήθελα να το ζήσω κι άλλο», ανέφερε.

Όσον αφορά τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος ήταν επίσης υποψήφιος στην τελευταία ψηφοφορία, σημείωσε: «Ήμουν ο πρώτος που είπα ότι θα τον ψηφίσω για αυτούς τους λόγους. Δεν είχε κανένα πρόβλημα».

Για την Ελισάβετ, παρατήρησε ότι «δεν είναι τίποτα προσωπικό, έχουμε ξεκάθαρη σχέση. Από την αρχή θεωρούσα ότι δεν ήταν η πιο δυνατή παίκτρια».

SURVIVOR ΤΣΑΝΓΚ

«Μην ξεχνάς ότι δεν είναι μόνο το αγωνιστικό, είναι και η συμβίωση», τόνισε σε άλλο σημείο.

«Για μένα δεν θεωρώ ότι θα άλλαζα κάτι, θα συνέχιζα να είμαι αυτός που είμαι. Δεν νομίζω ότι πρέπει να αλλάζουμε χαρακτήρα για να αρέσουμε σε κάποιους», δήλωσε ακόμη.

Σχετικά με το νεύμα του «μισθοφόρου» του Survivor, σημείωσε: «Εκείνη τη στιγμή δεν το είδα… όμως αφού έκανε αυτό που έκανε νομίζω ότι όλοι θα κριθούμε εκ του αποτελέσματος.

Στο συμβούλιο, πριν ανακοινωθεί το όνομά μου, έβλεπα κάποιες συμπάθειες από παίκτες της αντίπαλης ομάδας προς παίκτες της δικής μας. Νομίζω ότι το ματάκι και το χαμόγελο το αποδεικνύει…».