Γεμάτο ένταση ήταν το επεισόδιο του Survivor, με τους «Διάσημους» να χάνουν το έπαθλο επικοινωνίας από τους «Μαχητές» και τους Κώστα Κοκκινάκη και Μπο να τα βάζουν με τον Γιάννη Σπαλιάρα, ο οποίος μετά από δική τους απόφαση άλλαξε ομάδα.

Με σκορ 10-4 οι «Μαχητές» πήραν μια εύκολη νίκη απέναντι στους «Διάσημους» και κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας.

Όπως μάλιστα αποκάλυψε η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μετά το τέλος του αγώνα, επίτηδες επέλεξε να μην αγωνιστεί αφού όπως χαρακτηριστικά είπε ήθελε να βοηθήσει την ομάδα των «Μαχητών».

Τα αίματα άναψαν κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος όταν ο Κώστας Κοκκινάκης και ο Γιάννης Σπαλιάρας είχαν μια έντονη λογομαχία. Ο Σπαλιάρας, ο οποίος ζει πολύ έντονα τα παιχνίδια του με τους «Μαχητές» αφού θέλει να αποδείξει πως κακώς δεν τον υπολόγιζαν οι «Διάσημοι», πανηγύρισε κάπως έντονα μια νίκη με τον Κοκκινάκη να του κάνει παρατηρήσεις.

Μετά την ήττα, ο εκνευρισμός των «Διάσημων» ήταν εμφανής. Ο Μπο μάλιστα καθισμένος με τους υπόλοιπους χαρακτήρισε «βλάκα» τον Σπαλιάρα λόγω της συμπεριφοράς του.

«Πάλι με νευρίασε σήμερα. Απαντάει όταν μιλάω και μου λέει δεν σου μιλάω. Για πόσο βλάκα μιλάμε», είπε χαρακτηριστικά ο Μπο.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος παραξενεύτηκε με τον Σπαλιάρα, με τον οποίο είχε έρθει πιο κοντά στην παρέα των «Διάσημων».

«Δεν μπορώ να τα καταλάβω αυτά, μιλάμε για ένα 24ωρο μετά. Ξεκίνησα να νευριάζω και είπα άστο. Δεν υπάρχει χειρότερη τιμωρία από το να αγνοείς κάποιον. Μου είναι εντελώς ξένο να μπω σε μια κουβέντα με τον Γιάννη, μετά από δύο μήνες που κάναμε παρέα, να μπω να μαλώσω επειδή παραείναι εριστικός. Με στεναχωρεί πάρα πολύ, αλλά τι να κάνω; Να νευριάσω; Είπα άστο. Με τον Γιάννη ήμασταν μαζί κάθε βράδυ και τα λέγαμε, δεν μπορεί τώρα να είσαι τόσο εριστικός, πρέπει να σεβόμαστε κάποια πράγματα», ακούστηκε να λέει.

Στην συζήτηση μπήκε και ο Γιώργος Χρανιώτης, ο οποίος έδειξε και αυτός απογοητευμένος με την συμπεριφορά του Σπαλιάρα.