Ο Σταύρος Μαυρίδης δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Τρίτη, ωστόσο εντοπίστηκε σε άσχημη κατάσταση το μεσημέρι της Κυριακής.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τα οικονομικά και ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει. Τον Σταύρο Μαυρίδη εντόπισε η ρεπόρτερ του Ε, αφού χτυπούσε επίμονα το κουδούνι του σπιτιού του στην Κυψέλη.

Ο ηθοποιός άνοιξε και ήταν ψυχολογικό ράκος, αγνώριστος, με άσπρα μαλλιά και μούσια. «Θα ανακοινώσω σύντομα την ημερομηνία που θα κάνω την περίφημη αυτοκτονία μου» είπε στην κάμερα της εκπομπής.

«Ήθελα να εξαφανιστώ, δεν έχω κανέναν στη ζωή» είπε ο ίδιος. Ζήτησε ένα πακέτο τσιγάρα από την ρεπόρτερ και της είπε ξεκάθαρα ότι «δεν θέλει αυτή τη ζωή».

Ο Γιώργος Παπαδάκης διαβάζοντας τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων αναφορικά με την υπόθεση του Σταύρου Μαυρίδη σχολίασε αρχικά:«Καλό είναι να βοηθήσουν όσοι τον αγαπάνε, χωρίς δημοσιοποίηση».

Στην συνέχεια ο δημοσιογράφοντας πρόσθεσε: «Εδώ είπαμε ότι χρειάζεται μια διακριτική αντιμετώπιση ενός ανθρώπου ο οποίος βρίσκεται σε… Αλλά νομίζω ότι η δημοσιοποίηση δεν βοηθάει. Με πολύ μεγάλη διακριτικότητα θα πρέπει να αντιμετωπίζονται. Ξέρεις δεν είναι ο μοναδικός. Μπορεί να είναι γνωστός, είναι αυτός που έπαιζε στα “Εγκλήματα”, συμπαθέστατος. Χωρίς δουλειά για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα».