Για τις εξελίξεις στο τηλεοπτικό πεδίο μίλησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος, μετά την απόφαση του ΣτΕ να κρίνει τον νόμο Παππά αντισυνταγματικό.

Ο κ. Λοβέρδος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, τόνισε ότι:«Η Δικαιοσύνη μίλησε, η πολυφωνία νίκησε , η δημοκρατία νίκησε. Το πραξικόπημα Παππά – Τσίπρα δεν πέρασε, μαύρο δεν θα υπάρξει, και η αντίδραση της κυβέρνησης χθες το βράδυ ακούγοντας την κ. Γεροβασίλη εννοώ, ήταν η επιτομή  των ύβρεων που μας έχει συνηθίσει ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2010 και μετά. Αυτό που ξέρουν καλά να κάνουν , να βρίζουν τους πάντες και να αμφισβητούν τους πάντες, το έκαναν και χθες με το ΣτΕ».

Για τον κ. Παππά επισήμανε ότι:«Ο κ. Παππάς δεν μπορεί να είναι ο άνθρωπος της επόμενης μέρας. Προπηλάκισε, καθύβρισε, σπίλωσε ανθρώπους , μίλησε πάρα πολύ άσχημα επί ενάμιση χρόνο, δίχασε ανθρώπους, δεν θα μας πει τώρα αφού δεν του έγινε αυτό που ήθελε να κάνει, επεμβαίνοντας παντού και στη νομοθετική λειτουργία. Δεν είναι ο άνθρωπος της επόμενης μέρας».