Το διαζύγιο της Ρούλας Κορομηλά με το Epsilon απασχόλησε τους τηλεθεατές τις τελευταίες μέρες. Το Bravo Ρούλα ήταν προγραμματισμένο να προβληθεί από τη Σύρο, αλλά η συνεργασία της με το κανάλι έληξε. Αμφότερες οι δύο πλευρές είχαν εκφράσει τις δικές τους θέσεις για το τηλεοπτικό διαζύγιο.

Ο Μένιος Φουρθιώτης στην εκπομπή του «Αποκαλυπτικά» είχε προλογίσει πως θα έδινε τη δική του απάντηση σχετικά με το θέμα της Ρούλας Κορομηλά. Ο παρουσιαστής και εμπορικός διευθυντής του καναλιού, δεν θέλησε να σχολιάσει τα όσα γράφτηκαν, αλλά μίλησε στους τηλεθεατές του, μέσα από ένα βίντεο, αφού όπως είπε θέλει να τους κοιτάζει στα μάτια και να μην νιώθει τύψεις καθώς εκείνοι τον στηρίζουν και του δίνουν τη δύναμη να συνεχίζει την εκπομπή.

Λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής απευθυνόμενος στο τηλεοπτικό κοινό αφού σημείωσε πως «Το βράδυ όταν κοιμάμαι, κοιμάμαι ήσυχος», ανέφερε: «Εγώ θέλω να δώσω ως μια απάντηση σε όλους αυτούς του ανθρώπους, σε εσάς δηλαδή, γιατί μόνο σε εσάς είμαι υποχρεωμένος να δώσω μια απάντηση» και έδειξε ένα σχετικό βίντεο..

Ο Μένιος Φουρθιώτης στη συνέχεια θέλησε να αλλάξει θέμα και απευθύνθηκε στις Νανά Παλαιτσάκη, Αλεξάνδρα Τσόλκα και Νάνσυ Νικολαΐδου, οι οποίες είναι μανούλες. Ο ίδιος μίλησε για τον ιερό ρόλο της μητέρας και όπως είπε «είναι ένα θείο δώρο που κάνει ο Θεός στις μανούλες που τους στέλνει παιδιά για να τα μεγαλώσουν με ήθος και αξιοπρέπεια» ενώ υποστήριξε πως «ο θεός δεν κάνει λάθη…».

Αργότερα έγραψε στο instagram: «Και για όλους τους κακοπροεραιτους να πω ότι όπως είπα και στην εκπομπή ο ρόλος της μάνας ειναι ιερός και ο θεός που βλέπει κρίνει και μας κρίνει όλους και εμένα βέβαια. Επηρεασμένος από τα θέματα που προέβαλλα στην εκπομπή έβγαλα σαν παιδί που ειμαι.. μια αυθόρμητη κρίση για την έννοια της μάνας. Οποιος αποφάσισε να συνδυάσει την κρίση μου με οτιδήποτε άλλο είχε απλά αλλη εσωτερική ανάγκη δικη του, που ξεφεύγει απο τα όρια της λογικής και περνάει στα όρια του παραλόγου. Του δημοσιογραφικου παραλόγου που συχνά μας κάνει να φαινόμαστε κοράκια στα μάτια των απλών αγνών ανθρώπων. Ψυχραιμιαααααα !!! Και σοβαρότητα πανω απο ολα».

φδσ