Έφτασε η τελευταία μέρα της εβδομάδας και η εκπομπή «X Factor» είναι μια εκ των επιλογών για όσους επιλέξουν να μείνουν μέσα Παρασκευή βράδυ. Την ίδια ώρα στο Star ο βραβευμένος με όσκαρ Τομ Χάνκς πρωταγωνιστεί σε μια ιδιαίτερη ταινία, η οποία θέτει υπαρξιακά ερωτηματικά και προβληματισμούς. Με φόντο τις φυλακές μια από τις πιο σκοτεινές νουβέλες του Στίβεν Κινγκ μεταφέρεται στην οθόνη και καθηλώνει με τις ερμηνείες των ηθοποιών.

Το newsbeast.gr σας προτείνει για σήμερα:

Χ FACTOR 3
Την προηγούμενη Παρασκευή την πόρτα της εξόδου είδε ο Δημήτρης. Αυτή τη φορά ποιος θα φτάσει στην πηγή και δε θα πιει νερό; Μείνετε συντονισμένοι στο κανάλι του Αμαρουσίου, ώστε να δείτε ποιοι θα πλησιάσουν στον τελικό. Σήμερα θα εμφανιστούν live οι C: Real, Κατερίνα Παπουτσάκη, Αμαρυλλίς και Otherview.
ΑΝΤ1, 21.00

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΙΛΙ
Σκηνοθεσία: Φρανκ Ντάραμποντ
Παίζουν: Τομ Χανκς, Ντέιβιντ Μορς, Μπόνι Χαντ, Μάικλ Κλαρκ Ντάνκαν, Τζέιμς Κρόμγουελ, Χάρι Ντιν Στάντον

Οι δεσμοφύλακες μια πτέρυγας θα βρεθούν σε ηθικό δίλημμα, καθώς ένας κρατούμενος από την πτέρυγα των μελλοθάνατων είναι καλοκάγαθο άτομο, ενώ έχει το χάρισμα να θεραπεύει με τα χέρια του. Αυτός κατηγορείται για δολοφονία δυο κοριτσιών, αλλά η προσωπικότητά του τους θέτει πολλούς προβληματισμούς.
STAR, 21.00