Ο Σπύρος με τον Φατιόν και τον πατέρα Νικόλαο καταφέρνουν να βγουν από το κελί τους στο μοναστήρι, όπου κρατούνται παρά τη θέλησή τους, ενώ οι λάθος χειρισμοί του Αρκούδα θα κάνουν επιτακτικό για τον Ιούλιο να βρει νέο τρόπο απόδρασης.

Αποδράσεις, ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις που σκορπούν άφθονο γέλιο θα παρακολουθήσετε στο εικοστό πρώτο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα σύρματα», που μεταδίδεται από την ΕΡΤ1 την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, στις 21:45.

Στα Σύρματα – Spoiler: Ο Σπύρος με τον Φατιόν κατορθώνουν να αποδράσουν, ενώ ο Ιούλιος αναζητεί απεγνωσμένα τρόπο διαφυγής

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2024, ώρα 21:45 – Eπεισόδιο 21: Όσο ο Αρκούδας ζητάει βοήθεια από τον αρχιφύλακα Ζιζί, ώστε να καταφέρει να επικοινωνήσει με τον Ιούλιο, ο Σπύρος με τον Φατιόν και τον πατέρα Νικόλαο καταφέρνουν να βγουν από το κελί τους στο μοναστήρι, όπου κρατούνται παρά τη θέλησή τους. Ο Λέλος και ο Μανωλάκης θα κληθούν να βοηθήσουν τον Σπύρο στα σχέδιά του, ενώ οι λάθος χειρισμοί του Αρκούδα θα κάνουν επιτακτικό για τον Ιούλιο να βρει νέο τρόπο απόδρασης. Τέλος, ο Φατιόν κάνει σχέδια για το μέλλον τους με την αγαπημένη του Λώρα, την ώρα που η Πόπη Σπανού ξεκαθαρίζει τη θέση της στον Κίμωνα Βασιλείου όσον αφορά τη σχέση τους.

Δείτε φωτογραφίες από το επόμενο επεισόδιο: