Στην κάμερα του Survivor μίλησε η Ανδριάνα Καγιά το βράδυ της Τρίτης (09/01) η οποία αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε όταν ήρθε αντιμέτωπη με την νευρική ανορεξία. Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης, η παίκτρια των Μπλε, δήλωσε αρχικά: «Γενικότερα, θέλω να κάνω την αυτοκριτική μου, είμαι ένας άνθρωπος αισιόδοξος κατά φύσει, βέβαια οι δυσκολίες κι οι καταστάσεις επηρεάζουν την ψυχολογία ενός ανθρώπου. Ο καθένας τις αντιμετωπίζει διαφορετικά».

Στη συνέχεια, η Ανδριάνα Καγιά ανέφερε πως έχει περάσει από πολλές δυσκολίες, οι οποίες την κάνουν να πιστεύει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει σε ό,τι κι αν κληθεί να αντιμετωπίσει στο παιχνίδι. «Επειδή έχω περάσει δυσκολίες όπως κάθε άνθρωπος, αλλά για τον καθενα είναι διαφορετικές, με έχουν κάνει δυνατή, για να αντιμετωπίζω και τις δυσκολίες που εν δυνάμει θα συναντήσω εδώ στο παιχνίδι και θα είναι πολλές», είπε.

Όπως αποκάλυψε αργότερα, στο παρελθόν, πέρασε νευρική ανορεξία. «Κυρίως, να αναφερθώ στη μεγαλύτερη δυσκολία που την αντιμετώπισα και μόνη μου, ως παθούσα ασθενής νευρικής ανορεξίας, κατάφερα να το ξεπεράσω μόνη μου. Κι ίσως μετά μέσα από την ενασχόληση με το επάγγελμα, που επέλεξα για αυτόν τον λόγο, δηλαδή κοινωνική λειτουργός, να ψάξω πιο ενδόμυχα τους λόγους που πυροδοτούν την εν λόγω νόσο, αλλά και με την ενασχόλησή μου με το fitness με βοήθησε πολύ να ξεπεράσω την πάθησή μου κι αυτό με κάνει να νιώθω πολύ δυνατή. Ότι πέρασα κάτι τόσο δύσκολο μόνη μου. Πραγματικά, με συγκινεί ένας άνθρωπος όταν θέλει κάτι πολύ, παρά τις δυσκολίες που έχει από τη φύση του, αν το θέλει, το καταφέρνει. Για αυτό είμαι κι εγώ εδώ, γιατί το ήθελα πολύ και το κατάφερα», είπε η Ανδριάνα Καγιά.