Με τον σύζυγο της καλύτερής της φίλης μίλησε στον αέρα της εκπομπής της η Κατερίνα Καινούργιου, και αυτός δεν είναι άλλος από τον Πάνο Μουζουράκη. Ο καλλιτέχνης μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα», καθώς η σύζυγός του, Μαριλού Κοζάρη, γέννησε το παιδί τους την Πέμπτη 14/09.

«Κατερίνα μου, μου είπαν ότι θέλεις οπωσδήποτε να μου δώσεις τις ευχές σου στον αέρα. Ακούω ευχές λοιπόν», είπε, αρχικά, ο Πάνος Μουζουράκης, με την παρουσιάστρια να γελάει και να λέει πως του έδωσε όλες τις ευχές της χθες, από κοντά.

Στη συνέχεια, ο Πάνος Μουζουράκης είχε απορίες σχετικά με τον αστρολογικό χάρτη του μωρού του. «Η απορία μου είναι άλλη εμένα: από τη στιγμή που ένα παιδί γεννιέται με πρόκληση, δεν έχει λάθος ωροσκόπο;», αναρωτήθηκε ο ίδιος.

Στο τέλος, η Κατερίνα Καινούργιου είπε στον φίλο της, Πάνο Μουζουράκη, πως «χθες φεύγοντας από το μαιευτήριο είπα μέσα μου: έναν τέτοιον άντρα θέλω κι εγώ, να μου δείχνει τέτοια αγάπη και τέτοια αφοσίωση. Μη νομίζεις ότι σε γουστάρω, βέβαια, είσαι ο άντρας της καλύτερής μου φίλης», με τον τραγουδιστή να λέει χιουμοριστικά πως θα φροντίσει το επόμενο παιδί του να είναι αγόρι για να παντρευτεί με την παρουσιάστρια.

«Το δεύτερο θα φροντίσω να είναι αγόρι, για να παντρευτείς. Να, παντρεύτηκε και εκείνη στην Κρήτη κάτω, έτσι θα είσαι και εσύ», είπε, συγκεκριμένα ο Πάνος Μουζουράκης, αναφερόμενος στον γάμο της 82χρονης και του 41χρονου.