Μετά τον σάλο που ξέσπασε με τον Kanye West και τη σύντροφός του Bianca Censori, όταν οι δυο τους εμφανίσθηκαν να έχουν έρθει «πολύ κοντά» κατά τη διάρκεια βαρκάδας τους στη Βενετία, τώρα το ζευγάρι αποκλείστηκε ισόβια από την εταιρεία σκαφών της Βενετίας μετά από την πιπεράτη βόλτα τους. Η Venezia Turismo Motoscafi, η οποία νοίκιασε το σκάφος στο ζευγάρι, δήλωσε στην Daily Mail ότι ο West και η Censori «δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτοι» σε κανένα από τα σκάφη της.

Σε δήλωσή της προς το πρακτορείο, η εταιρεία υποστήριξε ότι οι υπάλληλοί της «δεν είχαν αντιληφθεί» πως ο ράπερ είχε κατεβάσει το παντελόνι του στο σκάφος, μέχρι που οι φωτογραφίες δημοσιοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα. «Ο οδηγός έπρεπε να προσέχει την κυκλοφορία και δεν είδε αυτά τα αίσχη», ανέφερε η εταιρεία. «Αν το είχε καταλάβει, θα είχε αποβιβαστεί αμέσως και θα είχε αναφέρει τους παραβάτες στους αρμόδιους».

Η Venezia Turismo Motoscafi μίλησε, επίσης, και για «ένα τρίτο άτομο που επέβαινε στο ταξί», το οποίο συνόδευε το ζευγάρι και «εμπόδιζε την οπτική επαφή του καπετάνιου» με το πίσω μέρος του σκάφους.

Η ιταλική εταιρεία ενοικίασης καταδίκασε περαιτέρω την άσεμνη στιγμή των West και Censori, λέγοντας: «Αποστασιοποιούμαστε πλήρως από τέτοιες πράξεις και συμπεριφορές. Ο κ. West και η σύντροφός του σίγουρα δεν θα είναι πλέον ευπρόσδεκτοι στα σκάφη της εταιρείας μας».

Η βόλτα του ζεύγους που έφερε τον αποκλεισμό τους

Η απάντηση της εταιρείας έρχεται σχεδόν μια εβδομάδα αφότου το pagesix.com απέκτησε φωτογραφίες του 46χρονου Kanye West με γυμνό τον πισινό του, ενώ έκανε βόλτα στα κανάλια της Βενετίας με μια βάρκα. Ο West, ο οποίος ήταν ντυμένος στα μαύρα για την εκδρομή, προστάτευσε εν μέρει το πρόσωπό του με ένα υφασμάτινο κάλυμμα καθώς καθόταν στην κορυφή του σκάφους.

Εν τω μεταξύ, η Censori φωτογραφήθηκε να κάθεται πολύ κοντά του. Αφού ο καπετάνιος έδεσε, η 28χρονη Censori εθεάθη να φτιάχνει τη δερμάτινη καμπαρντίνα της καθώς κατέβηκαν από το σκάφος μαζί με μια άγνωστη γυναίκα.