Αρνητικά σχόλια δέχθηκε η Πάρις Τζάκσον επειδή έπιασε τα μαλλιά της σε κοτσίδα. Η κόρη του Μάικλ Τζάκσον δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το οποίο αφιέρωσε στα 65α γενέθλια του πατέρα της.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή όμως σε ορισμένους διαδικτυακούς της φίλους ήταν οι αξύριστες μασχάλες της που φάνηκαν κατά τη διάρκεια του βίντεο.

Στο κλιπ, η 25χρονη τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικές αναμνήσεις από τον πατέρα της, καθώς φορούσε ένα αμάνικο ρούχο και σε μια στιγμή έπιασε τα μαλλιά της σε έναν ψηλό κότσο, αφήνοντας να φανούν οι τρίχες που είχε στις μασχάλες της.

Ορισμένοι επικριτές της Πάρις Τζάκσον εξέφρασαν τις απόψεις τους λέγοντας: «Το ξύρισμα των μασχαλών είναι ένα είδος καθαριότητας» και «έφτιαξες όλο αυτό το βίντεο μόνο και μόνο για να δείξεις ότι δεν ξυρίζεις τις μασχάλες σου».

Η απάντηση της Πάρις Τζάκσον ήρθε μέσω του twitter η οποία σχολίασε: «Δεν έδενα τα μαλλιά μου για να δείξω τις τρίχες στις μασχάλες μου. Δεν τις έχω ξυρίσει εδώ και χρόνια και ξεχνάω ότι είναι εκεί όλη την ώρα. Ξεκολλήστε! Τραβούσα τα μαλλιά μου ψηλά για να δείξω το σαγόνι μου που κόβει γυαλί».