Ο χαμός του 11χρονου παιδιού του Οδυσσέα Σταμούλη και της Κάτιας Νικολαΐδου στα νερά των Φούρνων Κορσεών, ήταν μια από τις τραγικότερες ειδήσεις που έγιναν χθες γνωστές. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί μπήκε το μεσημέρι μέσα στο νερό και ενδέχεται να μπλέχτηκε στο σκοινί μιας σημαδούρας.

Ο δήμαρχος Φούρνων Κορσεών βρέθηκε στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», όπου μίλησε για τις στιγμές κατά τις οποίες όλο το νησί έψαχνε το παιδί. Ο ίδιος ήταν συντετριμμένος, όπως είναι λογικό. «Εγώ ενημερώθηκα στις 5.30 μ.μ. από τη μητέρα του παιδιού, ότι ο 11χρονος είχε εξαφανιστεί. Ό,τι πολιτιστικά ήταν να γίνουν στο νησί, τα έχω ακυρώσει όλα».

Η Μαριάντα Πιερίδη εξέφρασε, επίσης, τη θλίψη της για το γεγονός αυτό. «Δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα είναι τώρα αυτή η γυναίκα. Δεν μπορώ καν… Είναι τραγικό! Δεν ξέρω, Παναγία μου, δεν θέλω ούτε καν να το σκέφτομαι», είπε, αρχικά, η ίδια.

«Αυτό που θέλω να σας πω είναι να είστε δίπλα σε αυτή τη μάνα, γιατί δεν μπορούμε να φανταστούμε, δεν μπορώ ούτε καν να διανοηθώ τι τραβάει αυτή τη στιγμή, τι έχει στο μυαλό της αυτή η γυναίκα. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για εκείνη, να είστε δίπλα της με όποιον τρόπο μπορείτε κι εσείς και όλη η τοπική κοινότητα», συνέχισε η ίδια.

Στο τέλος, η Μαριάντα Πιερίδη συλλυπήθηκε την οικογένεια, λέγοντας πως «δεν ξέρω τι άλλο να πω, πρόσφατα είχαμε φιλοξενήσει τον κύριο Οδυσσέα Σταμούλη. Τα λόγια είναι περιττά αυτές τις στιγμές. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στη μητέρα, σε όλους σας καλή δύναμη και κυρίως στους γονείς του παιδιού. Ό,τι και να πούμε είναι λίγο».