Αυτός ο υπάλληλος θα μπορούσε να έχει κερδίσει το βραβείο του καλύτερου υπαλλήλου για 27 συνεχόμενα χρόνια. Ο εν λόγω υπάλληλος μιας αλυσίδας φαστ φουντ δεν έχει χάσει ούτε μια μέρα εργασίας εδώ και 27 χρόνια.

Τώρα, έχει λάβει περισσότερα από 400.000 δολάρια σε δωρεές από το πλήθος για να αντισταθμίσει την τσιγκουνιά του εργοδότη του για την αφοσίωσή του. Ο Κέβιν Φορντ, μάγειρας και ταμίας σε φαστ φουντ στο Διεθνές Αεροδρόμιο McCarran του Λας Βέγκας, έγινε viral τον περασμένο Ιούνιο, όταν δημοσίευσε ένα βίντεο στο TikTok λέγοντας πως δεν έχει λείψει από τη δουλειά του εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες.

Από τον περασμένο Ιούνιο, με τη βοήθεια περισσότερων από 13.500 δωρεών, ο πατέρας τεσσάρων παιδιών έχει συγκεντρώσει 402.560 δολάρια, συμπεριλαμβανομένων 5.000 δολαρίων από τον Ντέιβιντ Σπέιντ του «Saturday Night Live». Στο κλιπ του, το οποίο έχει συγκεντρώσει σχεδόν 65.000 προβολές, ο 55χρονος επιδεικνύει τα δώρα που έλαβε για το κατόρθωμά του να μην λείψει καθόλου από την εργασία του.

Ωστόσο, η τυχερή τσάντα περιείχε μια πλειάδα φθηνών δώρων σε ένα πλαστικό σακίδιο με ένα κορδόνι. Μέσα σε αυτή, βρήκε ένα εισιτήριο για ταινία, μια κούπα, ένα σακουλάκι με καραμέλες, ένα κομμάτι κέικ σοκολάτας, δύο στυλό και δύο μπρελόκ. Παρά τα φθηνά δώρα, ο Ford εμφανίστηκε πολύ θετικός και ευγνώμων στο βίντεο.

@thekeep777

People Say You Can’t Keep Workers Nowadays, He Even Worked Through the Early Covid Days, Never Missing A Day of Work, This Union-Guys Worked At Vegas’ Airport for Over 27 Years, He Got Nothing on His 25th Anniversary Date, But Just Look How Grateful His Employer Was on His 27th Year… #Grateful #Loyalty #GoFundMe . . Thank You Everyone for All the Love and Support!!! 😊😊😭👍🏽💯 Your the Best!!! Kevin… https://www.gofundme.com/f/kevin-27-years?utm_source=customer-andr https://www.tmz.com/2022/06/23/viral-burger-king-employee-hope-more-goodie-bag/ #Thankful #LoyaltyPaysOff #HardWorkPaysOff #HMSShoutOut #TMZ #CNN #MSNBC #Reels #UnionStrong #Honor

♬ original sound – Kevin Ford(Kevin27Years)Scythe

Η ανταπόκριση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οδήγησε μια από τις κόρες του, τη Seryna, να δημιουργήσει μια σελίδα GoFundMe, ζητώντας από τους ανθρώπους να κάνουν δωρεές αν «έχουν όρεξη να τον ευλογήσουν». Η Seryna σημείωσε ότι ο Ford θα χρησιμοποιήσει τα χρήματα για να «επισκεφθεί τα εγγόνια του» και να βοηθήσει την επιδότηση της συνταξιοδότησής του.

Ο ανύπαντρος πατέρας άρχισε να εργάζεται στο φαστ φουντ το 1996, αφού απέκτησε την επιμέλεια των δύο πρώτων θυγατέρων του, και παρέμεινε εκεί λόγω της ασφάλισης υγείας, η οποία κάλυπτε τις τέσσερις κόρες του στο λύκειο και το κολέγιο, δήλωσε ο Seryna. «Ο μπαμπάς μου συνεχίζει να εργάζεται εκεί, γιατί αν και φαίνεται νέος, πλησιάζει στην ηλικία συνταξιοδότησης και η αποχώρησή του θα του κόστιζε τη σύνταξή του», έγραψε ο Seryna στην περιγραφή του GoFundMe.

Κάποιες συνεισφορές έγιναν ήδη αυτή την εβδομάδα, με πολλούς δωρητές να δίνουν 27 δολάρια ως «φόρο τιμής» στην επέτειο εργασίας του Ford. «Δώρισα 27 δολάρια για κάθε χρόνο που πήγαινες στη δουλειά σου χωρίς να λείπεις 1 μέρα. Αυτή η ιστορία με έκανε να δακρύσω», σχολίασε ένας δωρητής με το όνομα Alex στη σελίδα του GoFundMe, σύμφωνα με το nypost.com.

@thekeep777

Thank You For All The Love… [He’s Never Missed A Days Work in 27 Years…] and He’s Grateful for What His Job Got Him… 😊🙂 . . Thank You Everyone for All the Love and Support!!!😊😊😭👍🏾💯 You’re The Best!!! Kevin… . . Kevin 27 Years https://gofund.me/bbd4050e . . Kevin-27-years BK Link In Bio . . https://www.tmz.com/2022/06/23/viral-burger-king-employee-hope-more-goodie-bag/ . OH, OH, OH YOU (Remix) is Available On All Platforms and For Free Download at Www.KevinFord.com . #Thankful Father’s #HardWork #Grindin #Grateful #theKeep777 Music @ https://soundcloud.app.goo.gl/rkgyp

♬ original sound – Kevin Ford(Kevin27Years)Scythe

Τον Απρίλιο, ο Ford δημοσίευσε μια ενημέρωση ότι μπόρεσε να επισκεφθεί τα εγγόνια του στο Τέξας χάρη στις δωρεές, οι οποίες, όπως είπε, «άλλαξαν τη ζωή μου για πάντα». «Το θαύμα της γενναιοδωρίας τόσων πολλών ανθρώπων σε όλο τον κόσμο, μου επέτρεψε να αποταμιεύσω για τη συνταξιοδότηση και το μέλλον των παιδιών και των εγγονών μου, ακόμη και για να αποκτήσω κάποια μέρα σύντομα το δικό μου σπίτι. Τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα», πρόσθεσε.