Στο αγαπημένο της παγκάκι βρέθηκε η Αθηναΐδα Νέγκα και απαθανάτισε την στιγμή. «Αύγουστος 2023, το αγαπημένο μου παγκάκι στην Αθήνα» έγραψε η δημοσιογράφος στη λεζάντα της φωτογραφίας που συνόδευε την φωτογραφία της την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω του προσωπικού της προφίλ στο twitter.

Ντυμένη με σορτσάκι και t – shirt, η Αθηναΐς Νέγκα απόλαυσε μια βραδινή βόλτα, ωστόσο η φωτογραφία της δέχθηκε και κακοήθη σχόλια.

Συγκεκριμένα διαδικτυακός της «φίλος», τής απάντησε: «Η αποτύπωση της παρακμής σε μία φωτογραφία: Μία ψευδοκουλτουριάρα αριστερή γεροντοκόρη με τατουάζ και λεπρό δέρμα, καθήμενη σε ένα αηδιαστικό από τις κουτσουλιές παγκάκι επάνω σε έναν κρατήρα λάσπης».

Η Αθηναΐδα Νέγκα αναδημοσίευσε το σχόλιο του συγκεκριμένου χρήστη και αναρωτήθηκε: «Να ευχαριστήσω όλους οσοι με στήριξαν, ανέβασα μια φωτό κ ανώνυμος έγραψε σοκαριστικές κακοήθειες για εμένα κ την πάθησή μου. Η πλατφόρμα παρά τα reports δεν έπαψε τον λογαριασμό του. Ντροπή του @X! Πρόκειται ίσως για νεο ήθος, χωρίς στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας κ ασφάλειας;».