Η Μαίρη Συνατσάκη μίλησε για τις φωτιές και τόνισε πως δεν αντέχουμε τόσο πένθος. Η γνωστή youtuber, είναι από τα δημόσια πρόσωπα που είναι ιδιαίτερα ενεργά στα social media. Η ίδια, μάλιστα μάς έχει συνηθίσει να παίρνει θέση απέναντι σε διάφορα κοινωνικά θέματα της επικαιρότητας είτε δημοσιεύοντας κάποιο βίντεο στο κανάλι της στο YouTube είτε κάνοντας κάποια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Instagram.

Η γνωστή youtuber έκανε κάποιες αναρτήσεις στο Instagram, και ανάμεσα σε άλλα, ζήτησε συγγνώμη που δεν μπορεί να δημοσιεύει πιο συχνά ώστε να προσφέρει τη βοήθειά της, αφού πλέον έχει την κόρη της στην οποία δίνει το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής της.

«Λυπάμαι πάρα πολύ για όλα αυτά που “ξανά” συμβαίνουν… και ζητάω συγγνώμη που δεν ανεβάζω, όπως πάντα, όλες τις πληροφορίες που μου στέλνετε και όσα μπορώ από τα accounts που ακολουθώ, αλλά λόγω της μικρής, δεν έχω την δυνατότητα να παρακολουθώ τόσο στενά αυτά τα updates αναγκών στηρίζονται στηρίζονται πολύ στην άμεση και έγκαιρη δημοσίευση. Αλλιώς απλά μπερδεύετε το έργο των εθελοντών», έγραψε αρχικά σε story της η Μαίρη Συνατσάκη.

«Δεν ξέρω πόσο πένθος αντέχουμε ακόμη», ανέφερε στο τέλος των αναρτήσεών της.