Για το τηλεοπτικό της μέλλον, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αλλά και το πρόσφατο «κυνηγητό» με τους παπαράτσι στα σοκάκια της Μυκόνου μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου την Τετάρτη (26/7) στην εκπομπή «Καλοκαίρι #Yes».

«Δεν ξέρω ακόμα, μιλάω για διάφορα πράγματα», απάντησε στην ερώτηση για το αν θα τη δούμε στην τηλεόραση.

«Είμαι πολύ χαρούμενη για την Ηλιάνα. Είναι υπέροχο πλάσμα, ταλαντούχο και βαθιά καλό», τόνισε για τη νέα παρουσιάστρια του Shopping Star.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου βρέθηκαν προ ημερών στην Μύκονο για επαγγελματικούς λόγους και εκεί τις είχε καταγράψει η κάμερα του Mykonos Live Tv.

Ωστόσο στο βίντεο φαίνεται πως η νέα παρουσιάστρια του Shopping Star θέλησε να αποφύγει τις κάμερες και τους φωτογραφικούς φακούς στήνοντας μάλλον ένα κάπως ανεπιτυχές σχέδιο για να τους αποφύγει.

«Δεν καταλάβαμε κι εμείς για ποιον λόγο αντέδρασε έτσι η Ηλιάνα, πρώτη φορά βλέπουμε κάτι τέτοιο. Έχουμε βρεθεί με πολύ μεγάλα αστέρια του Hollywood, τον χώρο του ποδοσφαίρου αλλά και του modelling όπως ο Ronaldo και η Ambrosio, που φωτογραφήθηκαν μαζί μας. Γενικά κρύβεται όταν έρχεται στη Μύκονο. Ξαφνικά να βλέπουμε μια αντίδραση, να πηγαίνει από δω, να πηγαίνει από εκεί… το θεωρήσαμε και λίγο σκηνοθετημένο όλο αυτό για την παρέα της. Ότι κοιτάξτε να δείτε, με κυνηγάνε» είχε δηλώσει ο Πέτρος Νάζος στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes.

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στις δηλώσεις της ξεκαθάρισε για το… κυνηγητό πως: «Το περιστατικό με τους παπαράτσι στη Μύκονο είναι πολύ παρεξηγημένο! Είπαν ό,τι ήθελαν. Εμείς αντιληφθήκαμε ότι υπήρχαν άνθρωποι που κινηματογραφούν και είναι εντάξει αυτό. Είμασταν κάποιες γυναίκες μόνες μας εκείνη τη στιγμή και μπήκαμε σε ένα στενό για να φύγουμε και τους βρήκαμε πάλι μπροστά μας. Αυτό είναι λίγο ανησυχητικό. Γενικά είναι πολύ ωραίο να υπάρχει μία συνεννόηση, να χαιρετιόμαστε, να χαμογελά ο ένας στον άλλον. Το να κυνηγάει κάποιος έναν άλλον, όταν τον βλέπει ότι… αρκετά, πρέπει νομίζω να σταματάει. Δεν το λέω προς υπεράσπιση της Ηλιάνας, δεν χρειάζεται υπεράσπιση, αλλά δεν είναι σωστό να λένε πράγματα που δεν έχουν συμβεί».

H γνωστή ηθοποιός σχολίασε και την συμμετοχή της τρανς ηθοποιού και χορογράφου Φένιας Αποστόλου στην παράσταση «Φιλοκτήτης» του Χρήστου Οικονόμου, μια παράσταση εμπνευσμένη από το σπουδαίο έργο του Σοφοκλή που θα παρουσιαστεί στο Μικρό Θέατρο Επιδαύρου, στις 28 και 29 Ιουλίου.

Ο συγγραφέας Χρήστος Οικονόμου, βραβευμένος με το Κρατικό Βραβείο Λογοτεχνίας, το Prix Littéraire des Jeunes Européens, το Chowdhury Prize in Literature και το O. Henry Prize for Short Fiction, παραδίδει το θεατρικό έργο που έγραψε μετά από ανάθεση του Φεστιβάλ για το καλλιτεχνικό πρόγραμμα της Μικρής Επιδαύρου, στο πλαίσιο του Κύκλου Contemporary Ancients.

Στην παράσταση «Φιλοκτήτης» η Φένια Αποστόλου υποδύεται το φάντασμα μια νεαρής κοπέλας, η οποία σκοτώθηκε με άδικο τρόπο και χωρίς λόγο σε μια επίθεση τρομοκρατίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να στοιχειώνει τα όνειρα του Φιλοκτήτη, ο οποίος ηγείται ή τουλάχιστον παίζει ηγετικό ρόλο σε μια οργάνωση με ένοπλο χαρακτήρα που σκοπό της έχει να επιφέρει την επανάσταση.

Ειδικότερα, όσον αφορά την συμμετοχή μιας τρανς γυναίκας για πρώτη φορά σε παράσταση αρχαίας τραγωδίας, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το βρίσκω υπέροχο! Καιρός ήταν. Οτιδήποτε γίνεται, που είναι συμπεριληπτικό, είναι υπέροχο και γίνεται ένα βήμα μπροστά. Είμαστε σε μια φάση σαν κοινωνία που πρέπει να αγκαλιάζουμε τους ανθρώπους και να τους αφήνουμε να είναι ελεύθεροι, να δείχνουν τα ταλέντα τους και να είναι χαρούμενοι».