Μετά από σχεδόν 3 μήνες μυστηρίου γύρω από την κατάσταση της υγείας του Τζέιμι Φοξ, ο ηθοποιός εθεάθη την Κυριακή 9 Ιουλίου, να βολτάρει στη θάλασσα. Βίντεο του ΤΜΖ, δείχνει τον Φοξ στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη μακρά νοσηλεία του έπειτα από «ιατρική επιπλοκή», όπως είχε δηλώσει η κόρη του.

Στο βίντεο εμφανίζεται να απολαμβάνει μία μικρή κρουαζιέρα με γιοτ σε ποτάμι του Σικάγο και δείχνει να είναι αρκετά ευδιάθετος που βλέπει μετά από καιρό τους θαυμαστές του. Ένα γειτονικό σκάφος τον προσπέρασε και ο Φοξ χαιρέτησε τους ανθρώπους που ήταν μέσα και τον αναγνώρισαν.

Ο 55χρονος σταρ φορούσε ένα ολόμαυρο σύνολο και μαζί του ήταν τουλάχιστον άλλοι δύο επιβάτες. Ήταν η πρώτη φορά που ο Φοξ εθεάθη δημόσια μετά τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο. Ο ίδιος δεν έχει ακόμη αναφερθεί δημοσίως στην περιπέτεια της υγείας του.

Μια πηγή δήλωσε στο TMZ ότι η απροσδιόριστη κατάσταση του ηθοποιού ήταν «αρκετά σοβαρή» εκείνη τη στιγμή, ώστε η οικογένειά του ταξίδεψε για να είναι στο πλευρό του.

Πριν από το συμβάν, βρισκόταν σε γυρίσματα για την ταινία του Netflix «Back in Action» με την Κάμερον Ντίαζ. Η ηθοποιός συνέχισε να γυρίζει άλλες σκηνές μαζί με τον κασκαντέρ του Φοξ εν μέσω της νοσηλείας του. Δεν είναι σαφές πότε ο διάσημος ηθοποιός θα επιστρέψει στα γυρίσματα.