Στις διακοπές, πολλές φορές τυχαίνει να μας συμβούν κάποια απρόοπτα γεγονότα. Ο Ιωάννης Παπαζήσης, όμως, αναφέρθηκε σε ένα εξαιρετικά ασυνήθιστο γεγονός που βίωσε στην Καμπότζη, όταν είχε πάει να περάσει κάποιες στιγμές χαλάρωσης.

Δίνοντας μια σύντομη συνέντευξη στην εκπομπή «Happy Day» με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Ιωάννης Παπαζήσης αναφέρθηκε, αρχικά, στο πόση σημασία δίνει σε αυτά που γράφονται για τον ίδιο. Επίσης, μίλησε για το εάν τον ενδιαφέρει να παρουσιάσει κάποια εκπομπή, με την απάντησή του να είναι αναμενόμενη και το όνειρο όλων.

«Οτιδήποτε γραφτεί για εμένα, είτε καλό είτε κακό, είναι καλοπροαίρετο. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Ας είναι και καλό, ας είναι και κακό. Έχω διαβάσει και καλά και κακά πράγματα. Δεν έχει κανείς κάτι μαζί μου, είτε του αρέσω είτε όχι. Θα έκανα μια εκπομπή φορώντας μια τσάντα, μια κάμερα και να γυρίζω όλο τον κόσμο. Θα το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά», είπε, συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Μιλώντας για το ταξίδι του στην Καμπότζη, ο Ιωάννης Παπαζήσης ανέφερε ότι «ήμουν πρώτη μέρα στην Καμπότζη, είχα τρομερό τζετ λαγκ και πήρα ένα τεράστιο κοκτέιλ για να συνέλθω. Το ήπια και μετά από τρία λεπτά ήρθε ένα τεράστιο πουλί με ένα κόκκινο ράμφος και με κυνηγούσε. Ήταν λίγο τρομακτικό».