Η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, νοσηλεύτηκε πριν από λίγες ημέρες στη ΜΕΘ μετά από βακτηριακή λοίμωξη. Η 64χρονη μπορεί να πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και να επέστρεψε στο σπίτι της, την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά παραμένει κλινήρης και δεν φαίνεται να αναρρώνει όσο γρήγορα αναμενόταν.

Όπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα του ξένου τύπου για την κατάσταση της υγείας της, όλα ξεκίνησαν όταν η τραγουδίστρια είχε δέκατα, αλλά δεν έδωσε την πρέπουσα σημασία. Η Μαντόνα δεν ζήτησε ποτέ τη συμβουλή και διάγνωση γιατρού γιατί ήταν επικεντρωμένη στις πρόβες για την περιοδεία της με τίτλο «Celebration», η οποία έχει αναβληθεί λόγω της κατάστασής της.

Νέα ανησυχία για την κατάσταση της υγείας της, προκαλεί δημοσίευμα της ιστοσελίδας ΤΜΖ, σύμφωνα με το οποίο η 64χρονη τραγουδίστρια δεν αναρρώνει τόσο γρήγορα όσο αναμενόταν. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η ιστοσελίδα, η Μαντόνα «είναι ακόμα αδύναμη και πολύ κουρασμένη» με αποτέλεσμα να περνάει αρκετές ώρες στο κρεβάτι.

Οι πληροφορίες αυτές ήρθαν στη δημοσιότητα ενώ πλησιάζει η 15η Ιουλίου, ημερομηνία στην οποία είναι προγραμματιμένη η έναρξη της περιοδείας της Μαντόνα από το Βανκούβερ χωρίς μέχρι στιγμής να έχει ανακοινωθεί νέα ημερομηνία…