Ο ηθοποιός Κέβιν Κόστνερ έχει γράψει τη δική του ιστορία στις ταινίες του Χόλιγουντ, καθώς μέσα από τις κινηματογραφικές του επιτυχίες κατάφερε να εδραιωθεί στον χώρο. Όμως, όσο καλά και αν πηγαίνουν τα επαγγελματικά του, στα προσωπικά του θέματα φαίνεται πως περνά δύσκολα.

Πριν από λίγους μήνες, έγινε γνωστό πως ο σταρ παίρνει διαζύγιο από την επί 19 χρόνια σύζυγό του, Κριστίν Μπαουμγκάρτνερ. Το γεγονός είχε πληγώσει τον ίδιο, καθώς παλαιότερα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο ίδιος προσπαθούσε να κερδίσει πίσω την πρώην του.

Τώρα, νέες δικαστικές διαμάχες περιμένουν το πρώην ζευγάρι. Αυτή τη φορά, αφορμή για τη μεταξύ τους κόντρα έχει σταθεί το μεγαλοπρεπές ράντσο του Κόστνερ, 160 στρεμμάτων, από το οποίο αρνείται να φύγει η εν διαστάσει σύζυγός του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Dunbar Ranch είναι τόσο τεράστιο που έχει παρομοιαστεί με μια μίνι πόλη. Διαθέτει 12 υπνοδωμάτια και 8 μπάνια και μπορεί να φιλοξενήσει άνετα 27 άτομα. Επιπλέον, έχει το δικό του γήπεδο μπέιζμπολ, επιστάτες στο χώρο 24 ώρες το 24ωρο, ιδιωτικές λίμνες για ψάρεμα και γήπεδο γκολφ.

Μπορεί ο 68χρονος Κόστνερ να είχε φανταστεί πως αυτή η μικροπολιτεία θα ήταν το ησυχαστήριό του, όμως, τα σχέδιά του άλλαξαν, καθώς η Μπαουμγκάρτνερ δεν φεύγει από το σπίτι, αξίας 145 εκατομμυρίων δολαρίων στην Carpinteria της Καλιφόρνια. Μάλιστα, σε δικαστικά έγγραφα που επικαλείται η DailyMail.com, ο Κέβιν Κόστνερ έχει αφήσει να εννοηθεί ότι είναι πλέον άστεγος – παρά την επιλογή του Dunbar Ranch ως βάση του.

Η Μπαουμγκάρτνερ, από την πλευρά της, λέει ότι ο Κόστνερ είναι αυτός που προσπαθεί να αφήσει στον δρόμο τα τρία παιδιά τους, αναγκάζοντάς τη να εγκαταλείψει το συγκρότημα στην Καλιφόρνια που ήταν το σπίτι της οικογένειας.

Το χρονικό του χωρισμού τους

Ο χωρισμός του Κόστνερ από την Μπαουμγκάρτνερ πήρε δραματική τροπή αυτή την εβδομάδα, όταν ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν θα φύγει από την έπαυλή τους στην Καλιφόρνια. Παράλληλα, οι δικηγόροι του ηθοποιού ισχυρίζονται ότι έχουν κάνει «πολλαπλές προσφορές» για να πείσουν τη σύζυγό του να μετακομίσει από την πρώην συζυγική κατοικία – αλλά δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία με την 49χρονη Κριστίν, μοντέλο και σχεδιάστρια τσαντών.

Ο 68χρονος Κόστνερ σχολίασε το γεγονός, λέγοντας: «Αυτό με εκπλήσσει και με απογοητεύει. Ήμουν παντρεμένος μια φορά στο παρελθόν και, μετά τον χωρισμό, βρέθηκα χωρίς βάση και ανίκανος να ζήσω στο ίδιο μου το σπίτι. Δεν ήθελα ποτέ να ξανασυμβεί αυτό».

Ο Κόστνερ αξίζει 250 εκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με τους όρους του προγαμιαίου συμβολαίου, που υπογράφηκε το 2004, έπρεπε να εγκαταλείψει τα ακίνητα σε περίπτωση χωρισμού και να μετακομίσει, χρησιμοποιώντας ένα ταμείο 1,2 εκατομμυρίων δολαρίων για να βρει νέο σπίτι.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι η πρώην σύζυγός του παραβιάζει τη συμφωνία αυτή. Οι δικηγόροι του δήλωσαν: «Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι ακριβώς αυτό που συμφώνησαν να αποφύγουν σε περίπτωση αποτυχίας του γάμου τους. Η Christine έχει αποδεχτεί τα οφέλη της προγαμιαίας συμφωνίας όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα αρνείται να δεχτεί αυτό το ένα βάρος».