Για την περίοδο που βρέθηκε στα κρατητήρια μίλησε η influencer Super Κική σε σημερινή της συνέντευξη, αλλά και για το πώς διαχειρίζεται τις ψυχολογικές συνέπειες αυτού του συμβάντος. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια, ο λόγος για τον οποίο νιώθει super, είναι γιατί δίνει 200 ευρώ την εβδομάδα στον ψυχολόγο.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα», η Super Κική ανέφερε πως γενικά παλεύει. «Είμαι στα καλύτερά μου. Δίνω 200 ευρώ την εβδομάδα στον ψυχολόγο… είμαι τέλεια. Πολλή μαυρίλα τελευταία. Έχω τη λεγόμενη “χαρούμενη κατάθλιψη”, είναι μόνιμη. Αλλά εκεί, τα τελευταία που έγιναν με τις αστυνομίες και όλα αυτά, ήταν πολύ αχρείαστα για μένα, τρελή δοκιμασία. Θα έπρεπε να μου ζητάνε όλοι συγγνώμη, ούτε καν να είναι ουδέτεροι κάποιοι. Ήταν πρόβλημα, ξαφνικά βρέθηκα στα κρατητήρια. Ένας έδερνε τη φίλη μου από το πρωί μέχρι το βράδυ, και εγώ βρέθηκα στα κρατητήρια».

«Δεν το συζητώ για τις ψευτοφεμινίστριες και για τις metooδες. Όλα ψέματα. Για πότε εξαφανίστηκαν όλες αυτές. Μόνο αν είχα πεθάνει εγώ ή η φίλη μου, θα έβγαιναν με τα σουτιέν στον αέρα. Ζήτησα υποστήριξη από εκεί, καθώς και εγώ τις έχω υποστηρίξει στο παρελθόν» είπε η Super Κική για το περιστατικό.

Για την υπόθεση του άντρα τον οποίο κατήγγειλε η Super Κική, η ίδια είπε πως «μπαινόβγαινε αυτός κάθε τρεις και λίγο και έσπαγε τζαμαρίες, μύτες, όλα. Αστυνομίες, περιοριστικά μέτρα, μηνύσεις, τίποτα. Μία φορά τον πήγαν μέσα, για μια μέρα, και μας είπαν ‘’δεν τον πήραμε επειδή σας έδειρε, αλλά επειδή είχε πάνω του ναρκωτικά’’. Και 8 η ώρα το πρωί ξυλοκοπήθηκε από περαστικό, αλλά άλλοι έλεγαν ότι έβαλα εγώ μπράβο να τον δείρει. Δεν έχω δει πιο “τζάμπα” κατηγορία στη ζωή μου».

«Πού να δεις τα κρατητήρια… τα έχω όλα σε βίντεο, πέρασα το κινητό μέσα κρυφά. Δεν μπορείς να φανταστείς πού ζούσα, που έχω ξαναπάει πολλές φορές στα κρατητήρια αλλά αυτό το χάλι… να μην έχει λάμπα πουθενά, δεν βλεπόμασταν, τουαλέτα δεν το συζητώ» κατήγγειλε η ίδια.