Από τις αρχές του 2023, οι φήμες ότι η σχέση του σούπερ σταρ του ποδοσφαίρου Κριστιάνο Ρονάλντο και της συντρόφου του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ περνά από σαράντα κύματα, οργιάζουν.

Αρχικά, δημοσιογράφοι και όσοι βρίσκονται πιο κοντά στον Πορτογάλο επιθετικό έχουν υποστηρίξει ότι η influencer έχει μπει ανάμεσα στον Ρονάλντο και την οικογένειά του, ειδικότερα σε εκείνον και τη μητέρα του, καθώς και ότι «περνάει όλη την ημέρα κολλημένη σε ένα εμπορικό κέντρο στο Ριάντ» και «δεν κάνει τίποτα άλλο από το να ξοδεύει χρήματα».

Ο καυγάς της Τζωρτζίνα και του Κριστιάνο

Σύμφωνα με πληροφορίες από το as.com, η τελευταία εξέλιξη αποκαλύφθηκε από τον Τικτόκερ Άμπελ Πλανέλες, ο οποίος ανέφερε λεπτομέρειες από μια συζήτηση που είχε με κάποιον που είχε περάσει πρόσφατα χρόνο στην παρέα του ζευγαριού. «Πριν από ένα μήνα, είχαν έναν μνημειώδη καυγά πριν μπουν σε μια πτήση. Φώναζαν δυνατά ο ένας στον άλλον», λέει. Η Τζορτζίνα φέρεται να ήταν «απίστευτα θυμωμένη» με τον Ρονάλντο καθώς επιβιβαζόταν στο αεροπλάνο και δε μίλησε σε κανέναν στο αεροπλάνο, ενώ ο παίκτης της Αλ Νασρ ήταν «πολύ ευγενικός» και χαιρετούσε τον κόσμο. Ο Πλανέλες ισχυρίζεται ότι δε μίλησαν μεταξύ τους καθ’ όλη τη διάρκεια της πτήσης μετά τον καυγά, τον οποίο είχαν σε κοινή θέα των γύρω τους.

@abelplanelles

CRISIS entre Georgina y Cristiano?

♬ Todo Contigo – Álvaro De Luna

Η μυστήρια δημοσίευση της Georgina

Η Georgina Rodriguez αντέδρασε για άλλη μια φορά σε αυτούς τους τελευταίους ισχυρισμούς, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία του νυχτερινού ουρανού μαζί με στίχους από το «Si yo muero» («Αν πεθάνω») του Αμερικανού τραγουδιστή Romeo Santos, οι οποίοι φαίνεται να είναι ένα άμεσο μήνυμα σε όσους χώνουν τη μύτη τους στα επαγγελματικά της, καθώς στίχοι του τραγουδιού αναφέρουν πως «οι ζηλιάρηδες φτιάχνουν φήμες, οι κουτσομπόληδες τις διαδίδουν και κάποιοι τις πιστεύουν».