Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός Χάλι Μπέρι βγήκε στους δρόμους του Λος Άντζελες και ξεφάντωσε με την καρδιά της. Στην πρόσφατη εμφάνισή της, η ηθοποιός εθεάθη στο κλαμπ WeHo’s La Boheme Drag Queen Brunch με τον σύντροφό της Van Hunt για να παρακολουθήσουν ένα drag show.

Η 56χρονη Χάλι, όμως, δεν έκατσε απλώς στη θέση της να παρακολουθεί τις performers να χορεύουν. Η ίδια, έδωσε και εκείνη το δικό της show, καθώς σηκώθηκε και χόρεψε μαζί τους. Σε πλάνα που τραβήχτηκαν από τους θαμώνες του κλαμπ, η Χάλι Μπέρι φαίνεται να ξεσαλώνει με τις Drag Queens και να γελά.

Το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου από το TMZ, σχολιάστηκε από πολλούς χρήστες του Twitter, οι οποίοι επαίνεσαν τις χορευτικές κινήσεις του – κάποτε – James Bond Girl. «Την αγαπώ. Είναι τόσο όμορφη. Καταπληκτική ηθοποιός», σχολίασε ένας. «Υπέροχο» ανέφερε μία άλλη.

Μετά την επίδειξη των χορευτικών της κινήσεων, η Μπέρι δε δίστασε να βγάλει φωτογραφίες με τις χορεύτριες, οι οποίες την ευχαρίστησαν που παρακολούθησε το drag show τους, το οποίο γιόρταζε επέτειο ενός χρόνου. Στη συνέχεια, η ίδια πήγε προς τη θέση της, ώστε να απολαύσει το υπόλοιπο θέαμα.

Η Χάλι Μπέρι απλώς «κάνει ό,τι θέλει»

Τον τελευταίο καιρό, η Χάλι Μπέρι έχει συνηθίσει το κοινό της σε τολμηρές εμφανίσεις. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μπέρι δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Μάλιστα, σε μια πρόσφατη ανάρτησή της, η ίδια φαίνεται πως βγήκε στο μπαλκόνι της για να πιεί το κρασί της, γράφοντας στη λεζάντα «κάνω ό,τι θέλω!».