Ο νέος «σύζυγος» του δισεκατομμυριούχου μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης Ντέιβιντ Γκέφεν είναι ένας πρώην χορευτής με… κρυφό παρελθόν και έχει αλλάξει το όνομά του πολλές φορές. Ενώ τον 80χρονο Geffen που η περιουσία του αγγίζει τα 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια, τον συναντάς στο υπερπολυτελή γιοτ του ή σε ένα από τα «παλάτια» του σε όλο τον κόσμο, το πρώην μοντέλο Donovan Michaels, 30 ετών, συνηθίζει να επιλέγει «περίεργες» δουλειές λένε πρώην φίλοι του στη New York Post.

Γεννημένος στο Μίσιγκαν, ξεκίνησε να πηγαίνει κοντά στον Μπράντον Φόστερ την εποχή που μετακόμισε στη Φλόριντα το 2014 και άρχισε να χορεύει σε γκέι κλαμπ του Μαϊάμι, συμπεριλαμβανομένων των «προαιρετικών ρούχων» πάρτι στην πισίνα «μαζί με πολλούς άλλους σέξι τύπους».

Σε έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, από την εποχή που επιδείκνυε συχνά το καλλίγραμμο σώμα του σε έγραφε ότι «θα έδινε μια καλή “παράσταση”» σε όποιον θα πλήρωνε να δει τα πλάνα του. Ο Μάικλς έφυγε από τη Φλόριντα γύρω στο 2016 ή το 2017 για να ασχοληθεί με το μόντελινγκ στη Νέα Υόρκη, οπότε και άλλαξε όνομα. Μια πρώην φίλη που ζήτησε να μην κατονομαστεί, είπε ότι γνώριζε τον Michaels και πως έβγαινε μόνο με γυναίκες.

Η πρώην φίλη του Μάικλ είπε πως ήταν ο τύπος δεν υπολόγιζε ποτέ τίποτα και ήταν ανοιχτός σε οποιαδήποτε περιπέτεια και δεν σοκαρίστηκε από τα νέα για το γάμο του. «Δεν έχω εκπλαγεί. Εννοώ, είναι πολύ ελκυστικός», ανέφερε. «Μου έλεγε ότι οι άνθρωποι απλώς υπέθεταν ότι τους αγαπούσε από αυτά που δημοσιεύει στο Instagram». «Ξέρω ότι λάμβανε σχόλια από γκέι άντρες, ότι ήταν πραγματικά ελκυστικός και σε πολύ καλή φόρμα».

Δεν είναι σαφές πώς γνωρίστηκαν, αλλά μια πηγή είπε στην The Post ότι ο Michaels γνωρίστηκε με τον Geffen, όταν δημοσίευσε μια φωτογραφία του μαζί με το προσωπικό του σε καραντίνα το 2020 στο μέγα γιοτ του, 400 εκατομμυρίων δολαρίων που ονομάζεται Rising Sun.

Ο 80χρονος Geffen, και ο πολύ νεότερος σύζυγός του εθεάθησαν όταν προσγειώθηκαν σε ελικοδρόμιο της Νέας Υόρκης την περασμένη Δευτέρα. Οι φωτογραφίες της άφιξης του ζευγαριού στο Big Apple δείχνουν τον Geffen να φορά ένα χρυσό δαχτυλίδι, που μοιάζει με βέρα στο δάχτυλό του.

Δεν ήταν σαφές εάν ο 30χρονος σύζυγός του φορούσε τη δική του βέρα. Λίγες εβδομάδες νωρίτερα, η Showbiz411 ανέφερε ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάρτιο σε μια τελετή στην οποία συμμετείχαν μόνο τέσσερα άτομα. Η Άντζελα Άρμστρονγκ, μια από τις αδερφές του Μάικλς, δεν επιβεβαίωσε – ούτε διέψευσε – τις αναφορές για τον γάμο του ζευγαριού σε επικοινωνία της με την The Post. Αλλά ένας από τους φίλους του Μάικλς, που ζήτησε να παραμείνει ανώνυμος, είπε στο The Post ότι ο πρώην γυμναστής «έψαχνε πάντα την επόμενη περιπέτειά του και ήταν πραγματικά αποφασισμένος να βελτιώσει τη ζωή του». Από την πλευρά του ο Geffen συνίδρυσε την DreamWorks καθώς και πολλές δισκογραφικές.

Το Forbes τον ανέφερε ως «λάτρη των πολυτελών ακινήτων» που μπορεί να υπερηφανεύεται για «μια εντυπωσιακή συλλογή σύγχρονης τέχνης». Κατέχει πολλά μεγάλα κτήματα σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου ενός από τα πιο ακριβά διαμερίσματα της Νέας Υόρκης, σύμφωνα με την δημοσίευση. Το Forbes υπολόγισε ότι ο Geffen έχει περιουσία που αγγίζει τα 7,7 δισεκατομμύρια δολάρια. Πηγές είπαν στην The Post ότι ο Michaels προερχόταν από «πολύ ταπεινή» οικογένεια και ήταν ένα από τα 13 παιδιά μιας οικογένειας από το Imlay City του Μίσιγκαν, μια πόλη μόλις 4.000 κατοίκων. Ένας πρώην φίλος θυμήθηκε πώς ο Μάικλς ήταν «σούπερ μυστικοπαθής» και σπάνια αποκάλυπτε τις ιστορίες του. Χρειάστηκε λίγος χρόνος για να τον γνωρίσω πραγματικά γιατί δεν μιλούσε ανοιχτά για το παρελθόν του», είπε ένας γνωστός, ο οποίος θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του. Ο φίλος πρόσθεσε πως «πάντα αναζητούσε κάτι που θα τον βοηθήσει να ξεφύγει από το παρελθόν του και όσα βίωσε». «Νομίζω ότι επαναστάτησε πολύ όταν ήταν νεότερος, και αυτό ήταν ένα μεγάλο μέρος του γιατί έφυγε», συνέχισε ο φίλος.

Ένας σύμβουλος μόδας και διευθυντής κάστινγκ που δούλεψε με τον Μάικλς σε ένα γύρισμα το 2016 είπε ότι ήταν «ένα σπουδαίο μοντέλο», αλλά θυμάται ότι μετά την αρχική τους συνεργασία, ο Μάικλς έφυγε.

«Ένα πράγμα που παρατήρησα ήταν ότι ασχολιόταν πραγματικά με την προπόνηση και τη φυσική τοθ κατάσταση, αλλά όσον αφορά το μόντελινγκ, δεν τον έχω δει εδώ και χρόνια… », είπε η πηγή. Ο Michaels έγραψε σε μια από τις αναρτήσεις του στο Instagram ότι εκπροσωπήθηκε το 2017 από την Soul Artist Management, η οποία εκπροσωπεί επίσης το supermodel Tyson Beckford και ένα ρόστερ από influencers και ηθοποιούς.

Εκπρόσωπος του πρακτορείου, ωστόσο, διέψευσε τον ισχυρισμό στην The Post.