Η δικαστική διαμάχη που αντιμετωπίζει ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, φαίνεται πως έχει εξάψει τη φαντασία των ατόμων που αναζητούν πορνό στο διαδίκτυο. Η ιστορική σύλληψη του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ προκάλεσε ευρύ ενθουσιασμό, καθώς η αναζήτηση της πορνοσταρ Στόρμι Ντάνιελς στο Pornhub εκτοξεύθηκε τις τελευταίες ημέρες.

Την περασμένη Τετάρτη, υπήρχαν λίγο κάτω από 34.500 αναζητήσεις για τη 44χρονη πορνοστάρ, η οποία φέρεται πως πληρώθηκε 130.000 δολάρια από τον Ντόναλντ Τραμπ για να την εμποδίσει να αποκαλύψει πως βρέθηκε ερωτικά με τον Τραμπ, κάτι το οποίο εκείνος αρνείται ότι συνέβη.

Την Πέμπτη, την ημέρα που το σώμα ενόρκων του Μανχάταν έκανε τον Τραμπ τον πρώτο πρώην πρόεδρο που παραπέμπεται με ποινικές κατηγορίες, ο αριθμός αυτός ανέβηκε σε περισσότερες από 630.000 αναζητήσεις.

Ο ιστότοπος προέβλεψε ακόμη μεγαλύτερη άνοδο για την Τρίτη, όταν ο 45ος πρόεδρος εμφανίστηκε στο ποινικό δικαστήριο του Μανχάταν. Ο προβλεπόμενος απολογισμός των τουλάχιστον 650.000 αναζητήσεων θα ήταν μια αύξηση 32.400% σε σχέση με τη μέση ημερήσια αναζήτηση από τον Ιανουάριο, δήλωσε το Pornhub στο TMZ.

Η υπόθεση φαίνεται ότι έπιασε τους χρήστες πορνό να σπεύδουν να αναζητήσουν κάτι περισσότερο από την Ντάνιελς, την οποία το Pornhub περιγράφει ως «μεγαλοπρεπή ξανθιά», της οποίας τα βίντεο έχουν προβληθεί περισσότερες από 36,5 εκατομμύρια φορές στον ιστότοπο.

Σύμφωνα με το nypost.com, το Pornhub δήλωσε ότι υπήρξε, επίσης, αύξηση των ανθρώπων που αναζητούσαν πορνό με ρόλους με όρους, όπως «φυλακή». Ο ιστότοπος δε θέλησε να πει στο TMZ πόσα κερδίζει η Ντάνιελς, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Stephanie Clifford, από το νέο ενδιαφέρον για τη δουλειά της.

Ο πρώην ατζέντης του Τραμπ, Μάικλ Κόεν, παραδέχτηκε ότι πλήρωσε 130.000 δολάρια για να θαφτεί η ιστορία της Ντάνιελς σχετικά με την υποτιθέμενη περιπέτειά της με τον Τραμπ. Ωστόσο, ο εισαγγελέας της περιφέρειας του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ, το χρησιμοποίησε ως βάση για την απαγγελία κατηγοριών στον πρώην πρόεδρο, ο οποίος αρνήθηκε και τις 34 κατηγορίες κακουργήματος για παραποίηση επαγγελματικών αρχείων.